POSLE RASKIDA SAM PROCVETALA, TREBA MI PRAVI MUŠKARAC: Ljupka Stević iskreno o ljubavnom životu

Ljupka Stević kaže da je procvetala otkako nije u vezi sa generalom policije Dragišom Simićem. Pevačica se posle kraha desetogodišnje veze posvetila sebi, ali priznaje da joj je ipak potreban pravi muškarac koji će da je štiti, mazi i voli.

Dok ne pronađe takvog, ekipa "Informera" joj je pravila društvo u sauni kako se ne bi osećala usamljeno.

- Osim saune, meni niko ne diže temperaturu, a ni pritisak! Kažu da sam procvetala otkako nisam sa Simićem. Niko me ne uzbuđuje, ali i ne nervira. Naravno da bih volela da se pojavi neki pravi, moćni muškarac za kojim ću odlepiti. I kada kažem moćan, ne mislim da treba da ima mnogo para, nego da intelektualno mora da bude superioran. Ne sme da bude loš čovek i prostak. Ni prevaranti više ne prolaze kod mene, odmah ih prepoznam - kaže Ljupka.

Pevačica nije želela mnogo da priča o svom bivšem dečku.

- Da ga sretnem na ulici, ne bih mu se javila. Prekinuli smo svaku komunikaciju. Nakon što mi se život okrenuo naopačke, preda mnom je bio prazan put i ja sam odlučila da tim putem koračam prema suncu i lepim stvarima.

Ona tvrdi da dane i noći uglavnom provodi u društvu svojih drugarica i da joj nijedan muškarac ne ulazi u kuću.

- Od one noći kada je iz mog stana izašao Dragiša više nijedan u njega nije kročio! Da bih nekom otključala vrata, mora da se potrudi.

Na pitanje kako izdržava bez ramena za spavanje i seksa, Stevićeva je u svom maniru odgovorila.

- Ništa ja ne izdržavam, ja uživam u svom novom životu. Oslobođena sam, sve mi ovo prija. Nedostaje to rame za spavanje, ali i plakanje, a o seksu neću da pričam. Iako me ljudi doživljavaju kao slobodnu osobu koja nema dlake na jeziku, ja sam ipak jedna stidljiva devojka. O intimnim stvarima mogu da razgovaram samo iza zaključane brave. Zaista je neumesno da ja pričam javno o seksu - objasnila je Ljupka.

- Kažu da nikad nisam bolje izgledala. Kao i svaka žena, ja nikada nisam potpuno zadovoljna. Mislim da treba da nabacim koje kilo da bih bila ponovo ona rasna žena, tako da ću početi da treniram.

Izvor: Informer.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još