Rednap: Bejl nije bio povređen

BEOGRAD, 25. marta 2011. (Beta) - Trener Totenhema Hari Rednap rekao je da fudbaler Garet Bejl nije bio povređen kada je iz kluba otišao na pripreme reprezentacije Velsa.

Stručni štab reprezentacije Velsa saopštio je da Bejl zbog povrede tetive neće igrati protiv Engleske u subotu (20.30), u kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Bejl je za vikend odigrao svih 90 minuta protiv Vest Hema, a kada je otišao na okupljanje reprezentacije, lekari su otkrili povredu.

"Ne bih ga pustio da ide na okupljanje reprezentacije da je bio povređen. Garet je odigrao celu utakmicu protiv Vest Hema u subotu i statističari su mi rekli da je pretrčao više nego što je ikada trčao na nekom meču", rekao je Rednap za Dejli Mejl.

"Nije bilo znakova povrede tetive. On se posle utakmice nije žalio i sigurno je sve bilo u redu kada je otišao. Prethodnih nedelja mučile su ga povrede vrata i butine, pa smo bili oprezni. Sada kažu da je u pitanju tetiva. Sigurno je tamo zaradio, ali ne krivim nikoga", dodao je on.

Rednap je rekao da se nada da će Bejl biti spreman za prvenstvenu utakmicu protiv Vigana 2. aprila, kao i za prvi četvrtfinalni meč Lige šampiona sa Real Madridom.

Pogledajte još