URADIO JE NEŠTO RUŽNO: Ana Korać otkrila detalje raskida sa Davidom Dragojevićem (VIDEO)

U emisiji "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je bivšu zadrugarku Anu Korać koja je odlučila da nakon raskida sa Davidom Dragojevićem prvi put javno progovori o svemu šta je prouzrokovalo krah ljubavi.

Ognjen je pokrenuo igru "Šta bi radije?", a njegovi gosti imali su zanimljive odgovore.

- Šta bi radije? Da se ne vidiš i ne čuješ nikad sa Davidom ili Sorajom? - glasilo je pitanje, a Ana je tada potvrdila raskid.

- Da, tačno je, nismo više zajedno, nemam ni zajedničke slike, kao što znate, sve sam obrisala - rekla je bivša zadrugarka i dodala:

- Mi više nemamo kontakt. U poslednje vreme imali smo svađice, desilo se nešto, pa smo pričali kao normalni ljudi, pokušali smo da se razdvojimo, nešto se desilo pa sam ja zbog toga prekinula. On je uradio nešto što nije lepo, dobila sam sve glasovne poruke gde je pričao i pisao o meni, pa sam od tog trenutka prekinula sve. Te poruke je razmenjivao sa mojom drugaricom, poslala mi je baš sve. Tada sam prekinula kontakt. Htela sam to posle tolike ljubavi, rekla sam da ću uvek doći, ali posle toga ne. Nemam više ni njegov broj, ni ništa. Lepo je počelo, tako glupo se završilo, svako treba da ide svojim putem.

Izvor: Pink.rs
Foto: david__dragojevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.