ONA JE MOJA LOŠA KOPIJA, JEZIVO I BOLESNO: Ana Korać otkrila da je tužila Maju Marinković! (VIDEO)

Kada je Maja Marinković ušla u "Zadrugu 4", mnogi su primetili njen potpuno drugačiji izgled, koji je postigla estetskim korekcijama, a svi su se složili da mnogo podseća na Anu Korać.

Ana je sada u emisji Ognjena Amidžića, gde je došla sa ekserima na glavi, otkrila da je tužila zadrugarku jer je njena loša kopija.

- Isti kupaći, haljine, iste štikle. Devojka mi se divi, ali me mrzi u isto vreme. Ona je kupila apsolutno sve što i ja. Uvek smo se raspravljale, uvek me ogovara i vređa i opet hoće da bude kao ja. Ne mogu ja tebe da kopiram, a tebe da mrzim. Ja sam uvek bila opsednuta lutkama, nikada nisam imala osobu na koju se ugledam, bila je to Bratz lutka. Nije bila Kim Kardašijan, uvek sam bila svoja i kada sam bila mala, kada sam bila u srednjoj i kasnije. Setila sam se. Gledala sam svoj klip gde sam rekla: "Jao, zaboravila sam Mići da se javim", a isto to uradila je i Maja kada je ušla. Loša je kopija! Jezivo i bolesno! Nismo ni u kakvim odnosima, tužila sam je - rekla je bivša rijaliti učesnica tokom gostovanja u emisiji.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.