Nikitović: Pozitivnom energijom do pobede

BEOGRAD, 26. marta 2011. (Beta) - Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Nikitović izjavio je da će pozitivna energija među igračima biti glavni adut njegovog tima u utakmici drugog kola Superlige Srbije protiv Hemofarma u subotu u beogradskom Pioniru.

"Kao i protiv Radničkog, u utakmicu ulazimo sa dosta energije i pozitivnog naboja. To će biti osnova u traženju naše šanse i na taj način pokušaćemo da ostvarimo dobar rezultat. Probaćemo da kroz, voljni momenat, a kasnije i taktičke zamisli dođemo do prve pobede u Superligi", rekao je Nikitović, a preneo klupski sajt.

Crvena zvezda je u prvom kolu poražena u Kragujevcu od Radničkog sa 90:82.

"U prva dva kola igramo sa ekipama koje po kvalitetu pripadaju vrhu lige i to je prilika da vidimo gde se nalazimo. Svi igrači su spremni da pruže maksimum i nadam se dobrom meču", dodao je Nikitović.

Organizator Zvezdine igre Nemanja Nedović ocenio je da ekipa treba da igra kao u prošlom meču, uprkos porazu, i ocenio da, ako nametnu svoj ritam, crveno-beli mogu da se nadaju pobedi protiv Vrščana.

"U prethodnoj utakmici pokazali smo veliku borbenost i želju za pobedom. To bi trebalo da nam bude model i u sledećim mečevima. Trebaće nam još vremena da se prilagodimo sistemu novog trenera i mislim da će sve izgledati bolje već od duela sa Hemofarmom", rekao je Nedović.

Crvena zvezda i Hemofarm sastaju se u subotu od 19 časova.

Pogledajte još