Novak Đoković - japanski pilot!

Srpski teniser Novak Đoković je izazvao ovacije kada se na turniru u Majamiju pojavio sa pilotskom kapom i naočarima iz spota u kome je igrao tenis na krilima aviona. I, kao i obično, podelio je fotografije sa svojim fanovima na Facebooku.

"Đoković i Denis Istomin, pred početak svog duela na turniru u Majamiju su bili u majicama sa japanskom zastavom, čime su želeli da pruže podršku postradalom narodu Japana", piše Nole na svom Facebook profilu, na kome je izuzetno aktivan i veoma srdačan prema svima.

- Sjajno se osećam na terenu, mentalno sam svež, jedva čekam sledeće mečeve. Nisam se umorio od pobeđivanja. Ova duel nije bio težak jer sam pogodio skoro sve, imao sam mnogo vinera što je olakšalo stvari - rekao je Novak Đoković na konferenciji za štampu posle rutinske pobede.

Sve prisutne Nole je oduševio pojavivši se sa kapom i pilotskim naočarama kao iz sveže reklame za Head u kojoj igra tenis na krilima aviona, ali i još jednom je dokazao da ima veliko srce simbolično podržavši narod Japana u najtežim trenucima u njihovoj istoriji.

 

Pogledajte još