NIKO JE NEĆE, ZBOG SMRDLJIVOG KU*CA PRODAJE SVE: Marija Kulić kroz suze pričala o Miljaninom ponašanju (VIDEO)

Sinoć je u toku emisije "Pitanja gledalaca" stiglo pitanje za Mariju Kulić koje je voditelj Milan Milošević pročitao.

- Marija, da li stvarno mislite da psihijatar mogu da pomogne da se nekome ugase emocije? Očigledno je da Miljana voli Zolu.

- Ja se nadam da može da urazumi nekog, ali ne može ni to. Ja sam rekla da njene emocije mogu da se ugase, ako otuguje. Nije logično da voli nekog ko je samo iskorišćava, a to će Bili porukama i dokazima da dokaže, ali jednostavno ona traži milostinju, niko je neće. To je bedno i mizerno, bolje biti i sam, pa ako dođe neko da zavoli Miljanu, a ne Miljanu zbog para, ja ću biti najsrećnije. Ja mogu da ispišem na papiru šta je sve uradio, šta je sve rekao, šta je sve pričala ona za njegovu majku, pa da joj dam da čita 220 puta, tri puta dnevno, pa da vidimo da li bi ga volela. Ali možda i bi, jer nju neće niko, niti radi da se stabilizuje, ovo što radi, ona stavlja sebe u kanal. Mogu ja da pričam šta hoću, može neko da mi veruje ili ne veruje, ali kada je Zola bude šutnuo, a šutnu će je kada bude ostala bez dinara, onda će da dođe da cvili i kuka, kao i svaka koja se vrati roditeljima, pa kaže da su najbolji, pa je neko primi, a neko ne. Ona odlično zna da sam najviše vremena provodila sa njom, da su se Ana i Tijana žalile da ne mogu da dođu do majke od nje, ona je jedina imala lutku od 300 evra, što se sama vrti i ne može da padne, imala je najskuplje igračke, to Tijani i Ani nije moglo da se priušti. Ona kada se rodila Vitko Radomirović je na pola sata puštao pesmu "Ti si princeza", to se radilo samo za njeno rođenje, sve do 12 rođendana se slavilo u luksuznom restoranu - pričala je Marija u suzama, a Miljana joj se sve vreme smejala.

- Kakvo je ovo prebacivanje? - provocirao je Zola, a Miljana se i dalje smejala.

- Zbog jednog smrdljivog k*rca prodaje sve! Ljudi, ja sam išla sa njom u grad, da bi imala sa kime u grad da ide. Njoj se ide u grad, a nema društvo, pa sam ja išla sa njom. Ja sam živela život zbog Miljane i dan danas, a ovo mi je hvala za sve. Do skoro je pričala da sam najbolja, da su najlepše oči njene majke, sve ono što je učila kod kuće, a sada sam najgora, a ona je Pepeljuga, želim ti Miljanu svu sreću - odbrusila je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još