I u mesecima najveće krize - Meridian najpouzdaniji poslodavac

Društvena odgovornost, profesionalizam i integritet!

Pad prihoda i neizvesnost u poslovanju gotovo problemi su koji opterećuju gotovo svaku granu industrije i ekonomije uopšte.

Meridianbet je na jednu od najtežih kriza u biznisu u proteklih nekoliko decenija odgovorio još većom inovativnošću i novim radnim mestima za domaće mlade stručnjake.

I dok se cela planeta nalazila u velikoj krizi, Meridian je u prvoj polovini prethodne godine za čak 30% povećao broj novozaposlenih u Srbiji u odnosu na posmatrani period 2019.

Angažovani su domaći mladi stručnjaci, svršeni studenti, koji razvijaju globalno najkonkurentnija rešenja u oblasti veštačke inteligencije, big data, dizajna video igara, digitalnog marketinga…
Već godinama, Meridianbet je inovator kada je reč o plasiranju softverskih rešenja koja se primenjuju na najzahtevnijim svetskim tržištima igara na sreću, uključujući i zemlje EU. Zato i ne čudi što je više od jedne decenije Meridian apsolutni, nacionalni i regionalni lider u industriji igara na sreću.

Svoj poslovni model ova kompanija uspešno primenjuje, pored Srbije, na tri kontinenta i tržištima više od 30 zemalja sveta.

U samim začecima igara na sreću kao evropske, regulisane industrije Meridian je bio priređivač koji posluje po najvišim evropskim standardima. I u ovu godinu ova kompanija ulazi sa serijom novih projekata društvene odgovornosti.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još