Dogs in Kavala, NAKED i Šajzerbiterlemon nominovani za HEMI Music Awards (HMA) 2021!

Tri benda iz Srbije se predstavljaju u inostranstvu

Ova jedina tri predstavnika iz Srbije u početnoj fazi HMA 2021. dobijaju priliku da učestvuju u aktivnostima  koje će im pomoći da procene svoju sposobnost pristupa novim teritorijima, dok paket za nominovane podrazumeva akreditacije za učestvovanje na evropskim “showcase” festivalima i konferencijama, ocenu poslovanja koju donose uprave koji se bave izvozom, treninge i medijsku pokrivenost.

Od nominovanih izvođača, samo njih 9, odnosno jedan po zemlji proći će u drugu fazu HMA-a gde će dobiti personalizovanu podršku, napredno usavršavanje i umrežavanje. Korak je to do treće i poslednje faze HMA 2021, u kojoj će tri dobitnika zaraditi nagradni paket koji pokriva troškove snimanje, promo kampanja, učestvovanja na odabranim muzičkim konferencijama i sve troškove putovanja na međunarodne festivale i događaje, ukupne vrednosti nagrade od 6.000 evra po pobedniku!

HEMI Music Awards program je posvećen muzičarima koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i kojima je cilj da dosegnu nova tržišta i publiku. HMA organizuje Hub za razmenu muzičkih inovacija (HEMI), evropska inicijativa čiji je cilj podržati umetnike i profesionalce u muzičkom biznisu iz Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije i Slovenije.

Pogledajte još