"Teško je reći zbogom" konačno na repertoaru

Održava se GAVRAN FEST – festivala dramskog pisca Mira Gavrana

Predstava Teško je reći zbogom, teatra Vihor iz Beograda, koja je trebalo da se odigra u oktobru mesecu igra se sad u petak 5. februara od 19 časova u okviru GAVRAN FEST-a – festivala dramskog pisca Mira Gavrana. Ovaj festival, prvi takve vrste u Srbiji, a jedanaesti po redu u svetu, prikazuje dramska dela ovog najprevođenijeg i najizvođenijeg hrvatskog pisca. Inicijator i direktor GAVRAN FESTA u Beogradu je vlasnica i osnivač Madlenianuma gospođa Madlena Zepter, dok je selektor festivalskog programa direktorka Drame Opere i teatra Madlenianum Ana Radivojević Zdravković.

TEŠKO JE REĆI ZBOGOM, Teatar Vihor iz Beograda; režija Marija Barna Lipkovski; igraju Dragana Dabović, Ivan Mihailović i Nevena Vukes; scenografija Marija Simović; muzika Marko Louis; kostim ISKON MODE.

Foto: Marija Piroški

Sa žaljenjem vas obaveštavamo da smo, zbog određenog zdravstvenog rizika, prinuđeni da otkažemo predstavu “Vesela udovica” koja je trebalo da se održi 7. februara. Brojnost umetnika na sceni i u orkestarskoj rupi predstavljaju određeni rizik igranja. Karte se mogu vratiti od srede 3. februara do ponedeljka 22. februara. Svima koji su karte kupili on-line novac će biti vraćen automatski preko njihove banke.

Pogledajte još