SLAVLJE U VALJEVU: Nadežda Biljić organizovala rođendansku žurku za Tomu Panića (VIDEO)

U porodičnom domu Nadežde Biljić danas je poseban dan. Naime, njen izabranik, maneken Toma Panić sutra puni 26 godina, a zaljubljena pevačica odlučila je da svog dragog večeras iznenadi rođendanskom proslavom.

Naime, bivša zadrugarka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelila je nekoliko video snimaka sa kućne žurke u Valjevu i svom dragom uputila emotivnu rođendansku čestitku.

- Malo smo poranili, sutra je, ali ja ne mogu da čekam, volim te tigriću najviše na svetu da si mi živ i zdrav i da budeš još lepši i uspešniji - napisala je pevačica kraj video snimka.

Slavljenik je na ovu Nadeždinu poruku odmah odgovorio.

- Voli te tvoj tigrić i našeg malog anđela Longa - napisao je Panić.

Podsetimo, pevačica i maneken turbulentnu vezu otpočeli su u drugoj sezoni popularnog rijalitija, da bi se nakon optužbi za nasilje trudna Nadežda vratila Tomi, koji je nakon rođenja sina Longa ušao u "Zadrugu 4". U ovoj sezoni učestvovala je i temperamentna zvezda Granda, i to nakon što ju je izabranik javno prevario sa zadrugarkom Paulom Hublin. Nema sumnje da su popularni partneri sve razmirice i nesuglasice ostavili u prošlosti, budući da se Panić vratio Nadeždi sa kojom zajednički odgaja sina.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: iamtomapanic/Instagram

Pogledajte još