JA SAM RAZAPETA, A JOVANA JE PIKIRANA DA GA OPERE OD IVE I MENE: Ivana Šopić žestoko oplela po Stefanu Kariću

Bivša zadrugarka i voditeljka na RED televiziji Ivana Šopić oglasila se povodom flertovanja i romanse njenog bivšeg dečka Stefana Karića i misice Jovane Ljubisavljević.

Kako je poznato, Šopićeva je stavila tačku na romansu sa Stefanom neposredno po izlasku sa velelepnog imanja iz "Zadruge 3", a spekulisalo je da je baš Stefanov otac, Osman Karić odgovoran za taj ljubavni brodolom.

- E, pa meni su slatki zajedno, možda su fizički neskladni, ali su energetski kliknuli, što je mnogo bitnije i imaju mnogo zajedničkih tema. Mislim da trebaju da se posvete nekoj kulinarskoj emisiji, jer im je hrana jedina, ups, izvini, jedna od tema. Lepo je kada sa partnerom deliš ista interesovanja... Izvini, ne čujem te, sada vozim Ponija, na ruci nosim rolija - rekla je Ivana, dok se u pozadini čula pesma Bake Praseta.

Pošto se dosta spekuliše da Karić ima iste poteze sa devojkama kada započinje neku romansu, Ivana je upitana da li u nekim scenama sa misicom vidi sebe.

- Ne može da se poredi početak našeg i njihovog odnosa, jer ja nisam bila ničija meta, počeli smo vezu iz ljubavi i spontano, mada kako prolazi vreme, sve više mislim da sam bila pikirana, bila sam u zabludi, pikirana sam iz drugih razloga, da ga operem od optužbi da je homoseksualac, a možda je Jovana pikirana da ga opere od njegove ružne prošlosti, Ive Grgurić, Ivane. Tako da ne znam ko je pikiran, ko je karo, ko je tref, ko je herc, ali mi sve ovo liči na crtani "Mačke iz visokog društva" - izjavila je Šopićeva i objasnila poslednju konstataciju:

- Zato što mačke koje su nasledile bogatstvo i ogromno nasledstvo, završe na kraju na ulici, zajedno sa uličnim mačkama. Toliko od mene, idem da se odvezem kući svojim Ponijem i slušam muziku. Hvala i prijatno! - pojasnila je Šopićeva, a za kraj je prokomentarisala da li za sebe zapravo misli da je ulična mačka:

- Ne mislim na sebe, ja sam za te mačiće ozbiljna džukela - kaže Šopićka i zadaje poslednji udarac:

- Ja sam razapeta od optužbi da sam se ponašala isto u svim ljubavnim odnosima. A sada kad gledam "Zadrugu", ne znam je l' repriza "Zadruge 3" ili gledam uživo Pink "Zadrugu 4", jer on radi apsolutno iste stvari, kao u prethodne dve veze. Imate na Instagramu puno kompilacija, iliti što bi Maja Marinković rekla: Komparacija. Smešna sam sama sebi kada se setim za šta sam se pravdala i kome - dodala je Ivana.

Izvor: Pink.rs
Foto: sopicka_/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.