MILJANA JE KONZUMIRALA KOKAIN, BILA JE NA SAMRTI: Marija Kulić otkrila mračne tajne naslednice

Miljana Kulić je sad prvi put javno priznala da su je se otac i dve sestre odrekli, što je Mariji bilo teško da sluša, te je pažnju pokušavala da skrene time što je govorila o Miljaninoj bolesti, konzumiranju kokaina i vezi sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Saznala sam da su me se tata, Tijana i Ana odrekli. Toliko mi je to palo teško da sam plakala danima. Oduvek su me tretirali kao višak. Ipak, nisam htela o tome da pričam ovde, ali kad već moja majka može svaki dan da daje sebi za pravo da upravlja mojim životom i govori mi šta da radim sa svojim bivšim dečkom Zolom, onda ću i ja da kažem kako stoje stvari u našoj porodici koju smo do sad veličale i nazivale je idealnom - počela je priču Miljana sa suzama u očima, a njena majka ju je prekinula i osvrnula se na njenu doskorašnju zavisnost od droge.

- Ne može ona, ovako nestabilna, da laže i priča o svom drugom roditelju i rođenim sestrama koje su oduvek brinule o njoj. Šta ćemo s tim što je nakon uzimanja kokaina, umalo da se predozira, završila u bolnici gde je bila na samrti? Zola je to znao i nije hteo da ode u bolnicu, već se sakrio u mišiju rupu. I takav muškarac njoj treba možda?! Treba joj neko jak i neko ko će da je voli i poštuje, a ne on, kreten iz Dervente - surova je bila Marija besno komentarišući postupke.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još