POSTIDEO SE: Miljana Kulić otvoreno pričala o vrelim akcijama sa Zolom (VIDEO)

Gosti u emisiji "Delegati" Marka Janjuševića Janjuša i Filipa Cara tokom popodneva bili su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola. Prvo pitanje bilo je upućeno Miljani.

- Šta očekuješ 13. februara? - pitao je Janjuš.

- Očekujem jedan poklon, veliki! Moram jednu anegdotu da ispričam. Pušta Zola porno film, i izabere neki, i kaže: "Hajde da radimo ono što rade oni". Kreću da rade one stvari, i ja kažem da gasi - rekla je Miljana.

- Mi zaspali, a oni nisu još završili - nasmejao se Zola.

- Posle odnosa sa njim uvek se tresem kao prut, da li od uzbuđenja, da li od strasti - rekla je Kulićeva.

- Ko je po tebi najviše lažov i ko priča istinu? - pitao je Janjuš.

- Maja laže, i ona ne veruje u ono što kaže. Laže mnogo ljudi, mogu i ja da lažem. A osećaš se prazno, neispunjeno - pričala je Miljana.

- Dogovorili smo se do trinaestog da se zezamo, nema ništa intimno, nema ljubljenja, grljenja. Mislim da smo mnogo bolji tako, nego ranije. Konačno da pobedimo sami sebe u ovome - rekao je Zola.

Janjuš ih je pitao da li planiraju da se vrate starim porocima, i kako će to funkcionisati van Zadruge, pa je Zola ispričao i nekoliko anegdota u vezi sa tim.

- Ako napolju u jednom trenutku budem dao i samo sto dinara, neka bude svesna, nema tu sreće. Jedino kad smo ovde, evo najavljujem svakog utorka rokamo rulet! - pričao je Čolić.

- Svakakvih je scena bilo, za neke mi je blam da pričam - završio je Zola.

- I onda neko kaže da ne funkcionišemo, ali nije nam dobro donela kocka i koliko god dobiješ, na kraju izgubiš. Apelujemo na sve mlade ljude, da to nije dobra stvar, da nije dobro ni po porodicu - pričala je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još