Crvena jabuka „Nekako s proljeća“ 08. marta pred beogradskom publikom u Kombank dvorani

Dan žena uz hitove kultnog pop-rok benda

U duhu njihovog čuvenog hita i pod istoimenim nazivom „Nekako s proljeća“ koncertom će ujedno biti obeležen internacionalni praznik- Dan žena.

Foto: Samir Geko

Čuveni bend predvođen najprepoznatljivijim vokalom pop-rok scene sa ovih prostora Draženom Žerićem – Žerom, publici će u akustičnom, ali i gitarskom rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove iz svog opusa.

Frontmen Dražen Žerić Žera uoči beogradskog koncerta, koji će ovoga puta biti održan u specifičnim epidemiološkim uslovima i u smanjenom kapacitetu sale  poručuje:

“Sa nestrpljenjem očekujemo ponovni susret sa Beogradskom publikom. Želim da u ovim vremenima pokušamo da bar na tren zaboravimo na ovu pošast zvanu korona koja nas je izolovala i udaljila jedne od drugih. Da nekako s proljeća kako smo i nazvali koncert pokušamo ponovo, ovog puta 8-og marta, na Dan posvećen ženama (uz preporuke za obaveznu distancu i poštovanje propisanih mera)da uživate sa vašim dragim bićem uz pesme Crvene jabuke. Potrudićemo se da to veče bude posebno, da širimo ljubav, emociju...i ništa drugo“, ističe dobro poznati vokal.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.

Pogledajte još