Robert Pattinson: Nemam vremena ni za hranu!

Foto: Robert i Kristen Stewart slušaju uputstva na snimanju poslednjeg dela sage "Sumrak".(Foto: X17ONLINE.COM)

Mladi Robert Pattinson, trenutno veoma tražen glumac u Holivudu, toliko je zaposlen, da nema vremena ni za svakodnevne obaveze, kao što je kupovina hrane!

Britanskog glumca Roberta Pattinsona je uloga vampira Edvarda izbacila među trenutno najpopularnije mlade zvezdice Holivuda. Pattinson svoju karijeru pametno izgrađuje po principu „Gvožđe se kuje dok je vruće“.

Završio je snimanje filmova „Water For Elephants”, koji se već prikazuje, i “Bel Ami”, koji je u postprodukciji. Trenutno snima poslednji deo sage “Sumrak”, koji će biti prikazan iz dva dela.

Radim sedam dana u nedelji, tako da nemam vremena nizašta, čak ni za kupovinu hrane!”, razotkriva dvadesetčetvorogodišnji glumac.

Zbog pretrpanog rasporeda Robert veoma ceni svoje slobodno vreme. Zato je posebno zahvalan za trenutke koje provodi u avionu, i to su jedini trenuci kada je slobodan.

Osim toga, Pattinson se najradije opušta uz muziku, mada ne samo slušanjem. Svira klavir i gitaru, piše stihove za pesme. Svoj muzički talenat prvi put je pokazao u filmu “Sumrak”, gde su za muzičku podlogu upotrebljene dve njegove pesme, “Never Think” i “Let Me Sign”.

 

Pogledajte još