SA OSMEHOM NA LICU! Dea Đurđević nakon dve godine od nesreće poručila: Samo prave kraljice pretoče bol u moć! (FOTO)

Na današnji dan navršilo se tačno dve godine od stravične nesreće koju je Dea Đurđević doživela kada ju je pokosio autobus na trotoaru. Harizmatična Beograđanka u udesu zadobila je teške telesne povrede gde joj je maltene otkinuta ruka, a 28-godišnja voditeljka lavovski se i sa osmehom na licu i dan danas nakon nesreće bori.

Prijatno lice koje krasi TV ekrane putem popularne društvene platforme Instagram objavilo je dve fotografije, jedna je nastala na dan udesa u bolničkoj postelji, a druga danas, dve godine kasnije.

Na obe fotografije Đurđevićeva je pozirala sa osmehom na licu, dajući do znanja da kada verujete u sebe sve se može prebroditi i pobediti.

Novinarka je otkrila da kada se nesreća dogodila nije mogla da se pomeri i da sve što je bila u stanju da uradi jeste da trepne i da se nasmeje. S obzirom na to da je prva fotografija iz bolnice, svi koji je prate na pomenutoj mreži uplašili su se za njeno zdravlje, barem dok nisu pročitali šta piše u opisu objave.

Dea je napisala:

- Još uvek se borim. Još uvek sa osmehom na licu. I tako će biti zauvek. Tog dana se sve promenilo. Osećala sam bol i u najsitnijim koščicama u telu, a nisam mogla se da pomerim ni milimetar. Samo da trepnem i da se nasmejem. Smejala sam se smrti u lice jer sam znala da ću pobediti. I jesam pobedila. Sada se trudim da pobedim sebe i da svaki dan napredujem, da naučim nešto novo i da svoje fizičko i psihičko zdravlje vratim u normalu. Srećna sam. Živa sam. Jer, samo prave kraljice pretoče bol u moć. Verujte u sebe! Pobedićete sve!

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još