JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ UBEDLJIVO POBEDILA: Nikola Đorđević izbačen iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Sinoć je na imanju u Šimanovcima održana emisija "Zadruga - Izbacivanje", a nominovani takmičari tokom prethodne nedelje bili su Jovana Ljubisavljević i Nikola Đorđević.

Nakon što su došli u sportsku salu "Melanija", voditelj im je saopštio da je Veliki šef i ovoga puta organizovao veoma zanimljivu igricu za dupliranje glasova.

- Kada vam Veliki šef bude dao znak, vi ćete morati da zatvorite flaše odgovorajućim čepovima - otkrio je voditelj pravila igre.

Pobednik u igrici bila je Jovana Ljubisavljević i njoj su duplirani glasovi.

84% glasova imala je pobednica duela Jovana Ljubisavljević. Nikola je napustio Zadrugu sa 16% glasova.

Đorđević je izašao kao gubitnik iz duela sa Jovanom Ljubisavljević i zauvek napustio "Zadrugu 4", a Dušica Jakovljević sačekala ga je u studiju, gde je komentarisao svoje učešće.

- Nisam želeo da ulazim u konflikt, jer sam mislio da ću odreagovati ishitreno, kao i onda sa Sandrom. Da je muško, svašta bi se desilo i tada... Jovana je super devojka, mi smo se i van upoznali, sigurno ćemo se družiti kad izađemo. Ja smatram da su glupi svi koji su to isto meni govorili. Polovina tamo živi još sa roditeljima, neko ko je bolji od mene nikada neće komentarisati nekoga, jer ih ja ne bih ni zanimao u tom slučaju. Očigledno sam im smetao, i ja se iskompleksiram kada je neko bolji od mene - rekao je Nikola.

- Bilo je dosta devojaka na početku, kao i svakog novog, odmah su sve dočekale. Nijedna mi se nije dopala, iskreno. Jovana je jedini profil devojke sa kojim bih mogao biti, ali je ona bila zauzeta. Sa Danijelom nisam imao nikakav kontakt otkad je pao drugu godinu. Posle sam samo video neke prepiske devojaka u kojima su ga ismevale - završio je Nikola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još