OSUĐIVALI SU ME I KRIVILI ZA RAZVOD: Vesna Đogani iskreno o krahu Đoletovog i Slađinog braka

Nakon razvoda Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić u medijima se spekulisalo da je glavni krivac za raspad braka slavnih densera Vesna Đogani, koja je kasnije postala Đoletova žena.

Kako je 2001. došlo do razvoda braka, Slađu u grupi "Đogani" je nasledila pevačica Vesna Trivić, koja je do tada bila stalni član njihove plesne grupe. Godinu dana kasnije započinje emotivni odnos sa Đoletom, nakon čega izdaju brojne hitove.

- Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pesmu "Ponekad" i napravio audiciju za novu pevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi - rekao je Đole.

Takođe, Đole se osvrnuo na period kada se razvodio od tadašnje supruge Slađe.

- Bilo mi je teško, jer otišla je i žena, i deca, i posao... Nisam hteo da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si voleo, ode kuća, posao... Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću dolazi Vesna - dodaje on.

Denser je otkrio da je Kaja Ostojić trebalo da peva umesto Slađe, ali daje na kraju odlučio da nova pevačica grupe bude Vesna.

- Upala sam na estradu kao da sam pala s marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod Đoleta i Slađe - kaže Vesna.

Vesna Đogani otkrila je i zbog čega je posebno vezana za jedan stih pesme "Znam ja", a priča se tiče njenog bivšeg momka.

- Kad sam bila tinejdžerka imala sam jednog momka pre Đoleta, i mi smo se razišli i on je imao devojku. Jednom me je nazvao i rekao je da je promenio broj, ali da je prvo mene nazvao. Tada me je kupila ta rečenica iz pesme: "Čak sam i tvoj novi broj pre nje znala" - rekla je Vesna u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

Izvor: Pink.rs
Foto: djoganivesna/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.