IZBEGNITE RUTINU U KREVETU: Začinite seksualni život zanimljivim pozama

Ako govorimo o pozama u seksu, nakon nekog vremena normalno je da se ponekad zapadne u rutinu. Nema u tome ničeg lošeg, samo što može da bude pomalo dosadno. Zato je ponekad potrebno uneti malo začina u seksualni život, a šta je bolje od eksperimentisanja s pozama?

Iznenadite partnera nečim neočekivanim, jer i ove male promene mogu značiti veliku razliku u poboljšanju vašeg seksualnog života.

Drugačija misionarska poza

Ovo je jedna od verzija najčešće poze u seksu - misionarske. Razlika je u tome što je ovog puta položaj nogu zamenjen. Žena leži na leđima i ima skupljene noge, a partner raširene. Ova poza je dobra za oboje jer je ulazak znatno uži nego u običnoj misionarskoj pozi, a time i nadražaj. Partner će se u ovom slučaju namučiti mnogo više nego vi, pa bi morao da bude spreman da se malo oznoji...

Makazice

Ova intimna poza u svetu je poznata pod imenom "cuissade", od francuske reči "cuisse" što znači bedro. Žena legne na leđa, a muškarac u polusedećem položaju jednu nogu podvuče pod partnerkino bedro. Drugu nogu prebaci preko njenog drugog bedra. U ovoj pozi oba partnera učestvuju ritmičkim pokretima (samo treba naći pravi ritam). Žena u ovoj pozi može da pokuša da bedra drži što više stisnuta, jer će to pozu učiniti još uzbudljivijom.

Na fotelji

Žena sedi na ivici fotelje i nogama obuhvata partnera koji kleči ispred nje. U ovoj pozi muškarac sam sebi može da pomogne tako što će se uhvatiti za naslon ili rukohvat fotelje. To će mu omogućiti dublje prodiranje i veći užitak.

Ples u krilu

U ovoj pozi žena kontroliše ritam seksa. Sada muškarac sedi na ivici fotelje, partnerika ga "zajaše" i kreće se gore-dole, oslanjajući se nogama o fotelju ili jednom nogom o pod. Jedna verzija ove poze je da žena okrene leđa partneru i tako još jače stimuliše G-tačku.

Hidrant

Poza u kojoj muškarac devojku uzima "otpozadi" omogućava duboku penetraciju i jako stimulisanje G-tačke (poza se ne preporučuje trudnicama). Žena klekne ispred stolice i nasloni se na nju, a partner je dotle uzima otpozadi. Da bi olakšali penetraciju muškarac pridržava jednu nogu.

Bermudski trougao

Bermudski trougao je verzija poze u kojoj je žena gore. U ovoj pozi ona zajaše partnera, ali mu je okrenuta leđima, može da kleči ili čuči, kako god joj je prijatnije. On tokom seksa miluje partnerkino celo telo i stimuliše klitoris. Kao i u svim pozama u kojima je žena gore, i u ovoj ona kontroliše ritam i dubinu penetracije. U ovoj okrenutoj pozi zagarantovana je stimulacija G-tačke. Jedino na šta partnerka mora da pripazi u ovoj pozi jeste da se ne nagne previše prema napred jer to njemu neće biti prijatno.

Izvor: Žena.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još