SVAKA ŽENA SANJA DA BUDE VOLJENA KAO BOGINJA: Milica Pavlović o ulozi u seriji "Pevačica" i emotivnom životu

Milici Pavlović, koja glumi u seriji "Pevačica", često ne veruju da nema muškarca pored sebe, a ona kaže da čeka samo onog koji će je voleti kao boginju.

- Iskreno, dok sam radila na seriji i dok smo snimali, samo sam razmišljala da dam svoj maksimum. Sada kada se bliži početak emitovanja, moram da priznam da osećam neki oblik treme. S prijateljima se šalim da ćemo zajedno gledati seriju, ali da ću ja verovatno od treme biti ispod kreveta kad budu bile moje scene u kadru. Navikla sam se na to da sebe vidim na TV, ali ne u drugoj ulozi. Ivana Lazić je bila ogroman izazov za mene i zaista sam se trudila da u potpunosti udem u njen karakter, da približim publici sve njene dobre i loše strane, i iskreno ne mogu da dočekam njihov sud - rekla je Pavlovićeva.

- S druge strane, mnogima nije jasno kako je moguće da mlada i uspešna devojka i dalje nema momka, a njena provokativna izdanja deluju i odaju utisak potpuno drugačije žene. Svaka žena sanja o tome da bude voljena kao boginja, ali živimo u vremenu kada je sve lako dostupno. Niske strasti, seks, sve je to precenjeno i često umeju da pomute mozak, pa umesto ljubavi ostane samo jedna površna emocija. Da ne kažem katastrofa, jer svima nama je u osnovi najneophodnija prava i iskrena ljubav - kaže Milica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još