NISMO IMALI NIČIJU PODRŠKU: Rada Manojlović progovorila o ljubavnoj vezi sa Harisom Berkovićem

Dugo se spekulisalo da li je Rada Manojlović i dalje u vezi sa Harisom Berkovićem, budući da su oboje izbegavali da pričaju o tome u javnosti, te su šuškanja o raskidu bila sve glasnija.

Međutim, pevačica je odlučila da stane na kraj glasinama, i sinoć je u emisiji "Amiždi šou" potvrdila da su ona i Haris i dalje zajedno.

- Jesmo i ništa se nije promenilo, ni na bolje, ni na gore, šalim se! Mi smo status kvo! - rekla je Rada o emotivnom životu.

Potom je govorila o tome kako je mnoge koleginice sa estrade nisu podržavale kada je reč o toj ljubavi, kao i da su joj pričale iza leđa.

- Mogu li da navedem šta su pričali? Dobro, bilo je, ne mogu sad da kažem da je meni neko u lice došao i rekao, ali sam načula, gde je ono, ona je dosta starija... Mi smo svi u super odnosima, ali su se nalazile moje koleginice koje su ga savetovale, da je on mlad, da treba da proživi. Starije koleginice, ali verujte mi da retko ko je iskrenog srca podržao, da je rekao: "Hvala Bogu da si srećna", osim Sanje, Dragana Mirković jeste, ti (Ognjen) jesi, ali među kolegama nismo osetili da su nas podržali - bila je iskrena pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još