U prethodnom spotu pojavio se izdeformisan plastičnim operacijama... lažno!

The Weeknd šokirao zavojima na licu i objasnio zašto!

The Weeknd, tačniji Abel Makonen Tesfaj, Etiopljanin iz Kanade, oseća da je njegov zadatak da "prozove" izoperisane kvazizvezde u svojim spotovima, kao kada je u pesmi "Save Your Tears" nastupio kao hiperaktivni izvođač pun plastičnih operacija pred publikom koja je bila blazirana, pasivna i sa maskama na licima. Na kraju spota, pevač je simbolično "izvršio samoubistvo".

VIDI JOŠ...

Na taj način je on pokazao kako se osećaju i šta rade savremeni izvođači. Posebno je pažnju privukao grotesknji izraz njegovog lica, gde je on pokazao hipersjajnu kožu, neprirodno velike jagodice i usne, sve ono što klasične starlete danas čini mnogo ružnijima nego što jesu u prirodi, iako one misle da su zbog toga mnogo lepše.

Pa ipak, nastavak i vrhunac  je bio na dodeli Američkih muzičkih nagrada, gde se maskirao u osobu koja se tek vratila sa estetske hirurgije. Neki su pomislili da je stvarno uradio plastičnu operaciju, ali je on hladnokrvno dodao: "Apsurdna kultura slavnih ličnosti Holivuda je takva da ljudi manipulišu samima sobom da bi udovoljili svetini. Oni misle da je to njihovo ostvarenje."

The Weeknd, savest sveta.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.