ŠČEPAO GA ZA VRAT I BACIO NA POD: Vladimir Tomović divljački nasrnuo na Marka Đedovića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Vladimira Tomovića.

- Zašto ti je sada Jovana dno-dna, a da je dečka ostavila zbog tebe, bila bi princeza? - glasilo je pitanje.

- Tačno je, malo sam danas preterao, ali danas sam pričao iz trećeg ugla. Da, ne bih sigurno dozvolio da sve to bude posle samo sedam dana, jer je to nepoštovanje prema nekome sa kim je bila tri godine. Stvarno lepo izgledaju i vidi se ta energija. Želim im sve najbolje - rekao je Tomović.

- Složio bih se sa Vladimirom da ne bi ušao odmah posle sedam dana, ja sam isto očekivao da nastavimo druženje, ali nismo mogli da izdržimo i kontrolišemo tu strast ili hemiju - rekao je Stefan Karić.

- Pričamo o situaciji kada je devojka bila slobodna, pa ušla u vezu. Ne polažem neku nadu u večni život. Jeste Vladimiru povređena sujeta, svakom bi bila - rekao je Marko Đedović.

- Da je Stefanov i moj odnos kao prošle godine, ne bi mi bilo prijatno. Polako, Đedoviću, pazi kako se izražavaš - rekao je Vladimir.

U jednom momentu Vladimir je bio isprovociran od strane Đedovića, jer ga je podsetio na brutalne reči koje su izgovorene na račun njegovog pokojnog oca.

Tomović se tada zaleteo i nasrnuo na Marka Đedovića, a obezbeđenje je odmah uletelo kako bi sprečilo da dođe do fizičkog kontakta. Zadrugari su odmah pripomogli da se situacija smiri, budući da su i Vladimir i Marko neko ko se uglavnom slaže u stavovima. Podsetimo da se radilo o Jovani Ljubisavljević, na koju je Tomović izuzetno slab, pa je verovatno zbog toga tako odreagovao.

- Nemojte mi mrtvog oca, pustite ga da počiva! - rekao je Tomović.

Poznato je da je svaki fizički kontakt u rijalitiju strogo zabranjen, te je Veliki šef poručio da je Tomović ovog puta kažnjen mesečnim honorarom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još