MOJ ŽIVOT JE POSTAO DOSADAN I SVAKI DAN MI IZGLEDA TRAGIČNO: Ana Nikolić iskreno o strahovima sa kojima se suočila tokom pandemije koronavirusa

Ana Nikolić nedavno je preležala koronavirus. Iako su ona i njena ćerkica sada zdrave, pevačica još uvek strahuje za svoje najbliže.

- Preležala sam koronu, ali sam, Bogu hvala prošla sa blažom kliničkom slikom. Ipak, psihički sve teže podnosim život u kom je sve podređeno pandemiji. Sve ovo predugo traje, desi mi se i da zaplačem, jer je korona ubila mnoge ljude koje sam poznavala - izjavila je pevačica za "Hit".

Nikolićeva kaže da živimo u "vremenu smrti", tako da je normalno da ljudi plaču i da se brinu.

- Bojim se ujutru kada ustanem da uključim telefon, da će mi javiti da je neko umro. Ružne vesti su svuda oko nas i to me jako plaši - rekla je Ana.

Ana ima antitela na virus, ali još uvek poštuje sve epidemiološke mere.

- Od marta prošle godine uglavnom sam u karantinu sa ćerkom Tarom i njenom dadiljom. Moj život je postao veoma dosadan i svaki dan mi izgleda tragično, čak i majku viđam retko i to sa maskom. Najtužnije mi je bilo kada sam otišla u Paraćin i nisam mogla lepo da vidim moju baku. Sišla je ispred zgrade, nosila je dve maske i vizir. Nisam smela da je poljubim - prisetila se Ana.

Pevačica se u razgovoru dotakla i toga kako je pandemija uticala na njenu psihu.

- Ja sam umetnik i emotivac, nisam od onih jakih, zbog toga često i zaplačem - istakla je ona i dodala:

- Sve ovo užasno utiče na psihu, osećaš se usamljeno. Imala sam i u familiji smrtnih slučajeva. Strašno je to što i kada vam se to dogodi, preporuka je da se ne ide na sahrane, kako se ne bi okupljalo previše ljudi. Ne možeš kako dolikuje da sahraniš onoga koga voliš - kaže Ana.

Izvor: Blic.rs/Hit Informer
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još