TALENTOVAN NA MAMU: Sin Anđelke Prpić oprobao se u ulozi voditelja

Njegovu mamu Anđelku Prpić svi već veoma dobro poznajemo, a da je osmogodišnji Jakša Prpić već krenuo njenim stopama i da je jednako šarmantan i duhovit, u to se svakog četvrtka u devet sati ujutro možemo uveriti u emisiji "Poslovi" koju od septembra vodi na televiziji "Kazbuka".

Ovaj maleni, vrcavi i nestašni voditelj, sebe opisuje rečima "pametan" i "lud" i priznaje da mu ponekad nije lako da uskladi televizijsku karijeru i obaveze u školi.

- Nije lako ići u školu i istovremeno snimati emisije ali ako volite to što radite onda vam to predstavlja zadovoljstvo i uživanje. Trudim se da uskladim sve svoje obaveze – kazao je voditelj "Poslova".

Ako do sada niste imali priliku da pogledate ovu veoma zanimljivu i poučnu emisiju, u kojoj Jakša svakog četvrtka uskače u ulogu drugog profesionalca – zlatara, bombondžije, učitelja, doktora, pica majstora... – evo zašto bi to trebalo pod hitno da uradite:

- Mislim da bi emisiju "Poslovi" trebalo da gledate jer je veoma zabavna i možete da naučite dosta toga i da vidite kakvi sve poslovi postoje. Posao koji mi se najviše dopao je posao učitelja. Bilo mi je mnogo zanimljivo i bili su to trenuci za pamćenje, a posebno zbog toga što su tu bili i moji drugari iz razreda. Najteži posao? E to je bio posao zlatara. Mnogo smo puta ponavljali dok nismo snimili emisiju kako treba, ali sam zato naučio da pravim nakit - rekao je Jakša.

Priznaje da nema simpatiju i da na tu temu ne voli da razgovara, a osim što je voditelj i odličan đak, sin Anđelke Prpić trenira i hokej.

- Voleo bih u skorije vreme da se oprobam i u košarci.

Da je superheroj, Jakša bi voleo da leči ljubavlju, a možete li da pretpostavite šta želi da bude kad poraste i koji mu je omiljeni film?

- Kad porastem voleo bih da budem glumac. Krenuo sam već tim koracima i mnogo sam zavoleo glumu. Omiljeni film, hm? Pa to je naravno "Jedini izlaz" - sa širokim osmehom rekao je Jakša.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još