NOVI IZAZOVI: Dušica Spasić i Srđan Predojević zvezde Pinkovog informativnog kanala "Vesti"

Nakon brojnih nagađanja, TV Pink, na obostrano zadovoljstvo, saopštava da je Srđan Predojević ponovo deo tima najgledanije komercijalne televizije u Srbiji. Iako je čak 16 godina vodio jutarnje programe, u čemu je bio veoma uspešan, Srđan će se ovog puta oprobati u nešto drugačijem formatu – iako i dalje ostaje deo informativne redakcije.

Naime, kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednk TV Pink Željko Mitrović najavio na samom kraju 2020. godine, uskoro će početi sa radim novi Pinkov informatvni kanal, "Vesti", a osim što je Srđan Predojević biti jedan od glavnih urednika ovog kanala, vodiće i emisiju sa autorskim pečatom. Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža.

Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće popularna Sara Stanković. Dakle, uskoro na kanalu "Vesti" Srđana Predojevića gledaćete u novom formatu ali i sa novom partnerkom pred kamerama.

Pored Srđana Predojevića, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa. Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će voditi popodnevnu kolažnu emisiju koja će se osvrtati na sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne i ostale teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će se emitovati na kanalu "Vesti".

Željko Mitrović je u 2019. godini kao jedan od najvažnijih stubova postavio informativni program, te Srđan i Dušica predstavljaju značajno pojačanje u informativnom timu najgledanije komercijalne televizije u regionu. Kanal "Vesti", koji će njih dvoje uređivati i na kom će imati svoje autorske emisije, biće potpuno različit od svega što je trenutno u ponudi.

Bez lažne skromnosti, Željko predviđa da će "Vesti" biti najbolji informativni kanal na ovim prostorima, a veruje se da će Srđanov i Dušičin angažman u velikoj meri doprineti tome, uzevši u obzir njihovo dugogodišnje iskustvo u informativnim formatima.

Izvor: RTV Pink/Promo
Foto: Jelena Simonović/RTV Pink

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.