Reprezentacija Srbije igra protiv Estonije

0

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u utorak uveče u Talinu protiv Estonije, utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.Izabranici Vladimira Petrovića pokušaće da ostvare drugu uzastopnu pobedu u kvalfikacijama, nakon …

BEOGRAD, 29. marta 2011. (Beta) – Fudbalska reprezentacija Srbije igra u utorak uveče u Talinu protiv Estonije, utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Izabranici Vladimira Petrovića pokušaće da ostvare drugu uzastopnu pobedu u kvalfikacijama, nakon što su u petak u Beogradu pobedili selekciju Severne Irske sa 2:1.

Reprezentativci Srbije imaju priliku da se “osvete” Estoncima za poraz u Beogradu, u prvom delu kvalifikacija, 8. oktobra, kada je bilo 1:3.

Jedini strelac u ekipi Srbije tada je bio Nikola Žigić, dok su golove za Estoniju postigli Tarmo Kink, Konstantin Vasiljev i Aleksandar Luković, koji je zatresao svoju mrežu.

U tim Srbije mogli bi da se vrate Nemanja Vidić i Nikola Žigić, koji su zbog povreda propustili utakmicu sa Severnom Irskom.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.