KARMIČKI HOROSKOP: Šta znaci Zodijaka uče iz prošlih života?

LAV

Razvijena svest o realnosti je nešto što Lavovi nose sa sobom iz prethodnih života. Ljudi rođeni u ovom znaku znaju kako da izbalansiraju duhovno i materijalno, te kako da ugode i sebi, ali i ljudima kojima su okruženi. To je jedan od razloga zašto predstavnici ovog znaka neretko imaju sklonost i potrebu od drugih da očekuju poštovanje njihovog autoriteta.

Ipak, pojedincima znaju da "popuste kočnice", pa preteruju u egoizmu i ekscentričnosti, ali time sami sebi prave štetu jer to koči zdrav razvoj njihove ličnosti.

Oni bi svakako trebalo da shvate da je život raznolik, a takvim ga dobrim delom čine i raznoliki ljudi, te da oni nisu važniji od drugih. Morali bi da prestanu da procenjuju životne vrednosti samo prema sopstvenim merilima i da podcenjuju ljude za koje misle da ih nisu dostojni.

Njihov karmički zadatak bilo bi učenje kako da slušaju druge otvorenog uma, a sa mišlju da od svakoga nešto može da se nauči jer niko nije toliko pametan da ne može svako malo da nauči nešto novo i to od bilo koga - takvo razmišljanje je odlika velikih ljudi.

Lavovima je urođena sposobnost razlikovanja dobrog od lošeg, samo treba da slede svoju intuiciju. Takođe, trebalo bi da imaju na umu da iskrenost, otvorenost, jednostavnost i ljubaznost otvaraju mnoga vrata, pa čak i ona dobro zaključana.

DEVICA

Ljudima koji su rođeni u ovom znaku karmički je dodeljena samodisciplina koja se dobro odražava na njihove materijalne vrednosti, rad i učenje.

To su pojedinci koji su uvereni kako moraju da skrivaju osećanja u ime nekih viših ciljeva, no time znaju od sebe da odbiju dobre ljude koji teže toplijim odnosima. Takvim ljudima Device se čine hladnim i nedostupnim, a zapravo se radi o distanciranju zbog osećaja straha i nesigurnosti.

Device bi trebalo da nauče da otvoreno izražavaju ljubav i naklonost, a ne da beže stalno od toga. Takođe, trebalo bi da se klone kritikovanja i samoanaliziranja koje samo produbljuje nepotrebne strahove i sumnje.

Trebalo bi da se potrude da pravilno raspoznaju sopstvene osećaje i da se češće oslanjaju na njih, te da grade poverenje u sebe, svoje odluke i svoje sposobnosti.

Nastavak na sledećoj strani...

Pogledajte još