I DA SE SKINE GOLA, NE BIH JE POGLEDAO: Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić sukobili se zbog Rialde Karahasanović (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" prikazan je snimak kojem Maja Marinković i Rialda Karahasanović kometarišu Jovanu Ljubisavljević, a voditelj Milan Milošević tražio je komentar od aktera.

- Maja je kometarisala Jovanu, kako je namazana, ali da su im priče slične. Maja i Janjuš i Čorba tako i misica sa Karićem. Ja iskreno mislim da je Jovana namazana ja sam to rekla više puta. Maja je pravila paralelu, a ja sam rekla da nije ista priča - komentarisala je Rialda.

- Ja sam najviše pričala o odnosu sa Lukom, znam da ti i dalje smeta situacija sa Kenanom. Ja neću ispravljati krive drine - odgovorila je Jovana.

- Alo devojko, ja sam tebi milion puta rekla da si namazana i da imaš scenario u glavi. Ovo nisam ja komentarisala nego Maja, a ti konstantno napadaš. Ja imam pravo da kažem šta mislim. Mene si ti Jovana ružno komentarisala. Tvoje ponašanje je jako ružno - rekla je Rialda.

- Ma nemoj ti tako meni, ovde je pušten tvoj klip ne moj - rekla je Jovana.

- Ovde postoji više stvari. Ona je ispred Lili mene ogovarala, pa onda komentarisanje u bradu. Nju boli što joj ja iskreno kažem u lice, jer ona to ne može - rekla je Rialda.

- Ja sam samo poredila odnose i da su osuđivali mene i Čorbu, a misicu i Karića blagoslovli. Meni je Riki rekla da sam bolji čovek od Jovane - rekla je Maja.

Nakon toga Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su razgovarali i dotakli se Rialde koja je napala misicu zbog Kenana Tahirovića.

- Misliš da može da utiče? - pitao je Karić.

- Ne - rekla je Jovana.

- Pa ovde da mi se skine neka gola, bolelo bi me uvo! - rekao je Stefan.

- Ma briga me i za njega, i njegov duks i poljubac! Šta me ona napada sada - rekla je misica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još