LEPO SE UDVARA: Ćerka Lee Kiš progovorila o ljubavnoj vezi sa Markom Jarićem

Sara Mia Jokić, voditeljka i ćerka Lee Kiš, nedavno je povezivana sa košarkašem Markom Jarićem, budući da je on počeo da joj lajkuje fotografije na Instagramu.

Sara Mia sada je otkrila kakav odnos ima sa Jarićem i da li su više od prijatelja i pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

- Marko i ja se pratimo, lajkujemo slike. Lepo je kad se neko udvara, kad pokazuje interesovanje. Čoveka lično ne poznajem, ali se lepo udvara, ako to možemo da kažemo sudeći po lajkovima. Ne bih širila tu priču, da l' su lajkovi, pozivi... Nezahvalno mi je da komentarišem, ne bih volela da drugoj strani bude neprijatno. U svakom slučaju, lepo je kada muškarci pokazuju interesovanje. Neću da kažem da li je došlo do poruke, prepiske. Kontakt preko društvenih mreža možemo da podvedemo pod neko sviđajuće prijateljstvo - izjavila je Sara Mia za "Svet".

Svoj komentar je dala i njena mama, Lea Kiš koja otkriva da će sačekati da postane Jarićeva tašta.

- Sara Mia ima pravo na svoj život, privatnost, karijeru. Vidim da je mediji vole i podržavaju. Što se ljubavnih stvari tiče, tu nemam bilo kakav komentar. To nju pitajte. Mene pitajte jednog dana kada budem bila tašta, tad ću davati izjave, ali tek posle venčanja. Dok zvanično ne bude gospođa, a ja tašta, ne dajem izjave - objasnila je Lea.

Izvor: Republika.rs
Foto: saramiajokic/Instagram

Pogledajte još