Selo gori, a baba se češlja - poslednja epizoda

Poslednja 89. epizoda serije "Selo gori, a baba se češlja" u režiji Radoša Bajića biće prikazana u subotu, 2. aprila u 20.05 na prvom programu RTS-a.

Uprkos brojnim zahtevima da se nastavi snimanje serije o junacima sela Petlovac, producenti i reditelj za sada su saglasni u jasnom stavu da nastavka neće biti.

U epizodi pod nazivom "Amanet" Milašin je u bolničkoj sobi. Piše svoje oproštajno pismo. Za to vreme u njegovom dvorištu, u lepom letnjem jutru uživa Jelenina majka sa unukama.

(old_image)

Sin Dragan se sprema za odlazak u bolnicu. Dobija telefonski poziv iz pošte: ušao je u uži izbor za posao poštara u Petlovcu.

U Đodinom dvorištu i dalje traje hajka. Svi očekuju deo premije i deo njegove sreće. U tome prednjači Jakoje, preti i ucenjuje. Posle razgovora sa popom Đorđem, Đoda konačno rešava šta će da uradi sa novcem.

Neočekivana poseta

Radašin kao da je u zemlju propao. Zatičemo ga u crkvi na ispovesti kod oca Đorđa. Kakvu odluku je doneo? Traži oproštaj za svoje grehe i dobija blagoslov od sveštenika.

Radojka ga za to vreme traži, ne znajući šta je namerio. I dok sedi u svom dvorištu, uspavljujući unuku, biva iznenađena neočekivanom posetom.

(old_image)

Serija "Selo gori, a baba se češlja" porikazuje se od 10. marta 2007. godine, snimana je u četiti ciklusa i dostigla milionsku gledanost.

Glavne uloge u seriji tumače Radoš Bajić, Dragan Nikolić, Milorad Mandić Manda, Danijel Nikolić, Mirko Babić, Ljiljana Stjepanović, Nedeljko Bajić ...

Pogledajte još