NE MOŽE BEZ MENE: Iva Grgurić i Filip Đukić progovorili o pomirenju!

Nakon što je pre oko mesec dana kao bomba odjeknula vest da je popularni rijaliti par, koji je obeležio treću sezonu ''Zadruge'', Iva Grgurić i Filip Đukić, raskinuo emotivnu vezu, sada su iznenadili sve!

U zgradi televizije ''Pink'' prvi put nakon raskida, pojavili su se zajedno.

Naime, Iva je imala gostovanje u jednoj emisije, dok je Filip došao kao njena pratnja. Progovorili su na mnoge teme i otkrili da li su zajedno.

- Ja sam došla da gostujem u emisiji, a Filip je došao jer ne može bez mene. Nismo ponovo zajedno. U odličnom smo odnosu. Saglasno smo se razišli, bilo bi glupo da ne ostanemo u dobrom odnosu. Nismo mi balavci, pa da se ljutimo jedno na drugo. Znamo šta su nam prioriteti, to je trenutno posao i karijera. Ako bude nekih nesuglasica rešićemo ga kroz posao - zaključila je Iva.

Nisu želeli da otkriju tačan razlog zbog kog su stavili tačku na svoju ljubavnu romansu, a ni to da li su ponovo zauzeti van svog odnosa. Dan zaljubljenih neće obeležavati, jer kako kažu, nisu zaljubljeni.

Budući da je Filip pre dve nedelje operisao slepo crevo, otkrio je kako se sada oseća.

- Sve je super, ne osećam bolove, izvadio sma konce. Dobro je prošlo - rekao je Đukić.

Kako se saznaje, Filip i Iva će ubuduće sarađivati na jednom televizijskom projektu, gde će se pre objektivom kamere pojavljivati zajedno.

Izvor: Pink.rs
Foto: iva_grguric_official/Instagram

Pogledajte još