JAVNO PREVAREN, JAVNO OSTAVLJEN I JOŠ MI SE PRETI: Jovica Putniković o snimcima na kojima je Maja Marković!

Maja Marković je sinoć doživela nervni slom, kada joj je Marko Đedović preneo informaciju iz spoljnog sveta da su privatni snimci na kojima je ona, ugledali svetlost dana.

Maja je tada pretila javno svom bivšem vereniku Jovici Putnikoviću, da može da ga uništi svojim saznanjima o njemu, jer su svi govorili da je on poslao te video klipove medijima.

Jovica se oglasio, pa je prokomentarisao Majine pretnje, ali i šta je sa telefonom, u kom su se nalazili ti snimci.

- Ja te snimke nisam nikome dao, nisam ni mogao. Moj telefon je polomljen u udesu, ne znam ko i kako je neko došao do njih. Stari telefon je bio u servisu, ja sam pokušao da izvučem iz njega podatke, kontakte bilo šta, ali nisam uspeo, smrskan je. Ja nemam pojma kod koga su završili ti snimci i slike - rekao je Jovica.

- Ja stvarno ne želim da se spuštam toliko nisko. Ako ona nem obraza, ja ga imam. Pored javne prevare, pored dodatne prevare sa doktorom, za koju sam saznao naknadno, sva ona dopisivanja, slike, javno sam ostavljen, dok sam je ja čekao da gradimo budućnost, sad me još i vređa psovkama i pretnjama, a ja nemam veze sa tim - dodao je Putniković.

- Ja sam je voleo, voleo sam i njeno dete kao svoje. Ja nikada ne bih uradio te stvari i dao snimke i da sam ih imao. Mi smo imali našu privatnost, ona je sve uništila, lako je sada okrenuti priču da sam ja loš, kada je zaglibila. Nije mi palo na pamet, već sam rekao, fokusiran sam na svoj oporavak, ona može da priča šta hoće, ja sa njom više nemam dodirne tačke i stvarno me ne zanima - rekao je bivši verenik Maje Marković.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još