OBRAČUN BIVŠE I SADAŠNJE: Ana Korać i Jovana Ljubisavljević zaratile zbog Stefana Karića (VIDEO)

Tokom sinoćne "Ljubavne Izazovizije" na imanju u Šimanovcima voditeljka Dušica Jakovljević primetila je da članica žirija Ana Korać više nema igračkicu koju je za nju osvojio Kristijan Golubović, pa ju je upitala šta se sa njom desilo.

- Poklonila sam Stefanu lutkicu, njemu će više trebati - otkrila je Ana.

- To je mali znak pažnje - dodao je Milan Milošević.

- Jovana, šta kažeš na to? - pitala je Dušica misicu Jovanu Ljubisavljević.

- Nisam to ispratila. On će dati meni. Svako od nas ima prošlost. Ko god da je išao po kućama i stanovima, to je bilo pre mene - rekla je Jovana.

- Ja sam dala Stefanu, a ne Jovani. Sledeći put kad budem dolazila, daću njoj. Stefan mi je bitniji od nje. Doneću joj lisicu sledeći put - poručila je Ana.

- Imam već, hvala - odgovorila je misica.

- Još jednu, lepšu - dodala je Koraćeva.

Jovana nije mogla da dođe sebi nakon gesta Ane Korać, pa je žestoko osula paljbu po njoj i komentarisala je sa Draganom Mitrović.

- Plastika! Ali ja to govorim zbog nečeg drugog. Slušaj, ja ako budem ušla u Stefanovu kuću, biću zvanična devojka, a ne kao ove što se vuku po kućama. Ja u kombinaciji nikada nisam bila - govorila je Jovana.

Ljubisavljevićeva je tokom noći nastavila da ljubomoriše Stefanu Kariću zbog nekadašnjeg prisnog odnosa sa Anom Korać i večerašnjeg poklona koji je od nje dobio.

- Rekla sam da ćeš mi dati tu igračkicu - rekla je Jovana.

- Kako da ti dam svoj poklon? - odbijao je Stefan.

- Aaa, okej. Rekla je da će meni doneti lisicu. Ali je ja već imam. Pozdravio te je tata. Čula sam ja sve - ljubomorisala je Jovana.

- Pa, jeste. Nisi mogla da to čuješ. Nemoj onda da se praviš da ti nije ništa. I ja sam danas bio u sličnoj situaciji - govorio je Karić.

- Ovo ti je poslednji put da se nekom smeješ kao meni i kad ti neko nešto pokloni ili nećemo biti zajedno - zapretila je Jovana.

Ana Korać se nešto kasnije obratila Jovani, nakon što je saznala šta je pričala o njoj iza leđa sa Stefanom i Draganom.

- Misica laže i izmišlja, kako ja gledam u Stefana, a njoj se smejem. Izgleda da ne vidi dobro. Upravo sam dobila snimak - rekla je Ana.

- Nije tačno, ne znam ko ti je to preneo. Nisam rekla da se ti smeješ, nego on - odgovorila je misica.

- Slobodno mi reci šta imaš - dodala je Koraćeva.

- Ja sam mu rekla da je trebalo on da mi javi da je dobio igračkicu, a ne Dušica da mi javlja. A ti poklanjaj šta hoćeš, meni lisica ne treba, imam jednu sa krunom - istakla je Jovana.

- Ja se sa Stefanom odlično čujem, meni lisica ne treba - poručila je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još