BEZ DLAKE NA JEZIKU: Mensur Ajdarpašić otvoreno o odnosu sa Minom Vrbaški i tužbama!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić uživo se uključio sa bivšim zadrugarom Mensurom Ajdarpašićem.

Nemanja je sa njim prošao sve važne teme o kojima se priča - njegov odnos sa Minom Vrbaški, Stefanom Karićem ali i Majom Marinković.

O Mini Vrbaški:

- Trenutno sam slobodan, nisam u ljubavi, možda slavim uz neko društvo, ali slavim Dan vina. To sa Minom je završena priča odavno, čak nikome nije ni interesantno. Nije to bila stvar koja je trebala da se desi, ali dobro, mladi smo, ludi. Ja sam nju voleo i ne kajem se zbog toga, ali se možda kajem zbog toga koga sam voleo. Jednu osobu koja nije zaslužila da bude voljena. Svaka ženska osoba je zaslužila, ali očigledno da nije moglo i neko nije na te stvari navikao - rekao je Mensur, pa se osvrnuo na priče o policiji i nasilju:

- Policija nikada nije nigde dolazila, to što su oni prijavljivali neke stvari, to morate pitati njih i sa njima porazgovarati. Nikada se nije ništa desilo kada je nasilje u pitanju, ništa se nije dešavalo što se u Zadruzi nije dešavalo. Napumpana je priča. Nema tužbi da ja znam, ako postoji sa njihove strane, ja ću da prihvatim, pa ćemo dokazivati. To je jedna mrlja koju sam stavio iza sebe, trenutno radim na sebi, nova pesma izlazi danas, to je to.

O Stefanu Kariću:

- Kad je Stefan u pitanju, ja sam pristrasan i šta god radio, ja ću ostati uzdržan. Naše drugarstvo, što se mene tiče, je iskreno, nisam ja njemu ništa zamerio. To kako će njihov odnos (Vladin i Stefanov) teći, to je na njima. Tu je bilo iskrenog prijateljstva, kada sam ja ušao, oni su svi bili složni, a na kraju su se ispratili svi kako dolikuje. Ja ne analiziram, nemam taj objektivni sud o njima jer znam kako je biti unutra i poznate su mi sve situacije i dešavanja, osećanja. Nije lako za podneti fizički i psihički.

O Maji Marinković:

- To mnoge zanima. Meni nikad nije bilo loše u odnosu sa Majom, mi nismo bili zajedno, to što smo bili zajedno nekoliko noći ne znači da smo imali više nešto od toga. To šta ona kaže, ja ne mogu da odlučim o njenim izjavama. Svakako prijateljstvo jedno smo imali od početka mog učešća u "Zadruzi", a o ostalim stvarima ne bih.

Izvor: Pink.rs
Foto: mennsssur/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.