PRIVEDEN SLOBA RADANOVIĆ: Pevaču policija prekinula nastup!

Pevač Sloba Radanović priveden je u policijsku stanicu, nakon što je komunalna milicija uz asistenciju policije prekinula nastup večeras u jednoj kafani u Beogradu.

Naime, kako se saznaje, pevač je priveden kako bi dao iskaz, ali će verovatno morati i da plati novčanu kaznu koja je propisana za kršenje epidemioloških mera. Inače, Radanović je radio ugovoreni posao, a ne organizovao nastup, ali će ipak biti sankcionisan.

Da "tretman" nije isti za sve, pokazuje to što Slobine kolege iz branše nastupaju po Srbiji, ali i u dijaspori, dok pojedini navodno pevaju i na tajnim žurkama, međutim, niko do sada nije sankcionisan.

Podsetimo, Željko i Milica Mitrović, napravili su žurku u svom domu povodom rođendana ćerke. Na velikoj proslavi, kako je Mitrović sam napisao na društvenim mrežama, pozvani su svi prijatelji njihove ćerke iz Londona.

Inače, juče, 13. februara, pevačica Ivana Peters i članovi grupe Negativ održali su koncert u Kombank dvorani u Beogradu. Koncert je počeo u 19 sati, a u svečanoj dvorani je bilo prisutno oko 500 ljudi, koliko je i dozvoljeno.

Izvor: Nova.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.