LIDERI U HUMANOSTI: Meridian pomogao više od 100 zdravstvenih ustanova Srbije i Balkana

Kreveti i novčane donacije u Srbiji, donacije državnim organima u Crnoj Gori, pomoć i za RS i za Federaciju…

I dok ceo svet čeka da se život vrati u normalu, ne smemo zaboraviti da, kada god se to bude desilo, večnu zahvalnost dugujemo lekarima i medicinskim sestrama.

Zbog toga je i kompanija Meridianbet, lider u odgovornom priređivanju igara na sreću širom Evrope i regiona Jugoistočne Evrope, mesecima na terenu sa samo jednim ciljem - podržati naugroženije pojedince, ustanove i zdravstvene sisteme usred najtežih izazova u poslednjih nekoliko decenija.

Za ovaj plemeniti cilj Meridian je do sada pomogao više od 100 zdravstvenih ustanova Srbije i regiona, dokazujući još jednom da je pouzdani partner Republike Srbije, ali i država regiona u saniranju posledica pandemije.

Srbija: Ležajevi i materijalna pomoć domovima zdravlja

Kada je reč o Srbiji, zaposleni u Meridianu u prethodnom periodu posetili su Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci, Negotinu, Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Gračanici... Uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta.

Crna Gora: Solidarno sa državnim institucijama i zdravstvom

Meridian je, inače, nedavno uputio vrednu donaciju i Vladi Crne Gore kako bi se susedna zemlja što pre izborila sa posledicama pandemije. Ranije ove godine, medicinska aparaturu i deficitarna oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Volonteri Meridiana su u čitavoj BIH

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH.

Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla... Samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva.

Širom Balkana Meridian je u godini za nama pomagao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Više od 20 godina traje priča o humanosti i solidarnosti kompanije Meridian, i što je najznačajnije – to je tek početak.

Meridian – uvek i svuda uz svoj narod!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još