TRAŽIO SAM POSAO PO CELOJ SRBIJI, NIJE BILO LAKO: Srđan Predojević iskreno o povratku na male ekrane posle pola godine

Srđan Predojević konačno se vratio na male ekrane, kao voditelj novog Pinkovog kanala "Vesti", gde je u ponedeljak, 15. februara, startovao sa autorskom emisijom.

Međutim, priznaje da su protekli meseci, otkad je otišao sa Prve televizije, za njega bili teški.

- Period od proteklih šest meseci iskoristio sam da se dobro naspavam i uspeo sam u tome. Aktivno sam tražio posao po celoj Srbiji i kao diplomirani komunikolog i kao pilot. Išlo je veoma teško, naročito zbog cele situacije oko korone. Ali, očigledno da je vreme radilo za mene i u jednom trenutku je stigla ponuda baš onakva kakva se samo poželeti može - dnevnik u glavnom terminu na novoj televizijskoj stanici - rekao je Srđan.

Predojević na novom kanalu radi sa mladom jutjuberkom Sarom Stanković, a tu je i lepa plavuša koju svi dobro znaju - Dušica Spasić.

- Veza između emisije i publike biće upravo Sara, koja ima ogromno iskustvo na društvenim mrežama gde je veoma prepoznatljiva. Nije je to kandidovalo da dobije posao, već to što je završila političke nauke u Parizu, simultano prevodi francuski, a sada je na postdiplomskim studijama iz oblasti novinarstva. Sara je sačinjena od poštenja, elegancije, dobrote i marljivosti - istakao je voditelj.

Podsetimo, Srđan i njegova dugogodišnja partnerka na malim ekranima, Jovana Joksimović, od 21. septembra ne rade na Prvoj televiziji.

Ona je nakon toga počela sa radom na televiziji svog muža Željka Joksimovića, a Srđan je tragao za poslom.

Kako nam je Srđan potvrdio u jednom razgovoru, on nije odustao od tužbe protiv Prve, dok je Jovana u intervjuu za Story potvrdila da su se sporazumno rastali.

- Nemam nikakvu emociju prema svemu tome, niti mislim da mi se nešto loše desilo. Držala sam se nekih svojih principa, držaću ih se i dalje, a promena posla je nešto što sam u životu navikla. Uostalom, ostati na jednom mestu čitavog profesionalnog života verovatno je najgora moguća stvar koju možete da uradite u svojoj karijeri. To bi značilo da ste unapred odustali od svakog izazova i napretka - rekla je Jovana.

- Ne žalim, niti sam i trenutak žalila. Toj televiziji sam dala izuzetan Jutarnji program, vrlo sam zadovoljna kvalitetom koji smo dostigli, nemam čega da se stidim, naprotiv, ponosim se time što sam uradila i to je jedino na kraju što ću pamtiti - navela je Jovana, koja je obrazložila zašto je odustala od tužbe protiv odgovornih sa "Prve".

- Zbog svega što sam već rekla. To bi bilo kao da patim za starim nameštajem, bavim se njegovom sudbinom, iako ga više nikada neću koristiti. Došla sam u novu kuću, moju kuću i ona mi je prioritet. Prašinom na starudiji neka se bave drugim - rekla je Jovana.

Na pitanje u kakvom je odnosu sa Srđanom Predojevićem, rekla je sledeće:

- Znam da su ljudi željni skandaloznih vesti, ali ni Srđan ni ja nismo takva vest, niti imamo želju. I posle toliko godina, tokom kojih smo često provodili zajedno više vremena nego s porodicama, ne postoji ništa drugo što bi moglo sve da izbriše i stvori bilo kakav sukob. Mi smo životni prijatelji i to ćemo svakako ostati.

Izvor:  Telegraf.rs
Foto: srdjan.predojevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.