fbpx

Sledi popis imovine Cece Ražnatović

Više tužilaštvo u Beogradu podnelo je zahtev policiji da pokrene finansijsku istragu protiv folk pevačice Svetlane - Cece Ražnatović, nakon podizanja optužnice za nezakonitu prodaju fudbalera FK Obilić.

Dnevnik "Danas" navodi da će prvi korak biti popisivanje njene imovine, te da je za sada poznato da poseduje vilu pored stadiona Crvene zvezde, dok je nejasno u kojem obliku Ražnatovićeva ima vlasništvo nad FK Obilić.

Agencija "Srna", takođe, podseća da je u septembru prošle godine, Ražnatovićeva klubu Crvena zvezda ustupila stadion "Obilić" na pet godina. Ukoliko se utvrdi da za neke nekretnine nema pokrića u zakonskoj zaradi, ona će biti oduzeta.

- Podizanje optužnice protiv Svetlane Ražnatović predstavlja još jedan dokaz da nema zaštićenih i da tužilaštvo radi samostalno, da ne podleže nikakvom pritisku, pa ni političkom - navela je ministarka pravde Srbije Snežana Malović.

Na saslušanju poznata folk pevačica je rekla sledeće:

- Nije tačno da sam novac od transfera fudbalera FK Obilić u druge klubove prisvajala za sebe. Ja sam bila samo formalno predsednik kluba pošto moj suprug Željko Ražnatović Arkan nije mogao da putuje u inostranstvo.

Kako piše "Svet Plus", Ražnatovićeva je, navodno, prijatelju rekla da se ne oseća krivom i da veruje da će to i dokazati.

- Nisam kriva i neću opet u zatvor. Dosta mi ga je bilo u životu. Neću da dozvolim da moja deca pate zbog mene, dokazaću da nemam veze sa tom pričom.

Optužnica tereti Ražnatovićevu da je sa saradnicima, među kojima je i njena sestra Lidija Veličković-Ocokoljić, protivpravno prisvojila oko četiri miliona nekadašnjih nemačkih maraka i više od tri miliona dolara od transfera fudbalera FK Obilić u inostrane klubove.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.