NE MOŽE DA SE GRLI SA TOBOM, NE DAM: Tara Simov zabranila Sanji Stanković da bude prisna sa Ša! (VIDEO)

Tara Simov i Sanja Stanković su nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca" otišle do garderobera kako bi porazgovarale o svom odnosu. Njih dve su se jutros posvađale, kada je Tara izljubomorisala na Sanju i prisnost sa Ša.

- Ja sam zamerila prisnost, ne tebi, nego njemu. On meni zamera odnos sa Karićem, desetoro ljudi, to je između mene i njega, to nema veze sa tobom - istakla je Simova.

- Ja sam se ružno osećala. Ali mi smo se svo troje družili - odgovorila je Sanja.

- Ne možeš ti meni da određuješ, mi imamo naš odnos, ne treba ti da se uvrediš. Ako on meni zamera, ne može ni on da se zagrli. Ne dam! Ja sa Borom ništa nisam imala, sa Karićem ništa, sa Tomovićem na blic, sa Kristijanom ništa, samo ono što je (šapnula). Mišel? Meni se zamera kad nekog gledam dok izaže. E onda ne možeš ni ti! Pritom ja ne pravim scene, on meni da - nastavila je Tara.

- Čudno mi je što se Nenadovo mišljenje o tebi i tvoje o njemu ne poklapaju. Ja razumem da ti njega gledaš kao prijatelja... Onda Milan što je rekao da je njegova supruga demantovala vašu bliskost, da ste se videli dva puta. Sve se to sinoć kad si mi rekla "P*ši k*rac" - rekla je Tara.

- Ja to radim iz nemoći ljudima koji su mi dragi. Tako sam rekla Matoroj, Ermini, Đoletu. Ljudima koje zavolim, to uradim iz nemoći - rekla je Sanja.

- Sredinom novembra je sve krenulo, ja se ni sa kim od tad nisam zamerala, jer sam se plašila da se ne posvađam sa nekim, pa da krene njemu da zamera, pa da ne pobegne. On je meni rekao da se ne svađam sa Milicom jer je sve skontala. Ja nekog pecnem, osoba mi kaže: "Nemoj da komentarišete moju temu". Mene zabole k*rac za komentarisanje, mogu da iznesem vas 50 - govorila je Simova, pa nastavila:

- Meni su te stvari smetala, gušila sam se i svima ćutala, čak i tebi, jer sam se plašila svakog. Ti si otišla i rekla Nenadu stvari koje ja nisam rekla naglas. Samim tim si dodatno ovo... Ja sam ti pričala i gluposti. Sandra i Đedović znaju mnogo više od tebe. Jovana isto zna 100%. Ti znaš 20%. Ti si rekla stavke koje je najmanje trebalo da kažeš. Onda za stolom kad je bila ona priča... Nemoj te stvari da radiš. Ja mrzim te stvari. Danas ono što je bilo na sastanku, a ti mi se smeješ. A on (pobesni). Onda ono... - pričala je između ostalog Tara, a ostalo je govorila u šiframa.

- To nikad ne bih iznela, znaš - rekla je Sanja.

- I onda na sve to, p*ši k*rac - dodala je Simova.

- I rekla sam još jednu stvar Nenadu, da si namerno otišla i rekla stvari Nenadu da bi se uplela u priču. Zašto nisu Đedović i Sandra izneli, nego ti? - pitala je Tara.

- Ja sam ga savetovala da se skloni, ja to ne podržavam - rekla je Sanja.

- Kakav si ti meni prijatelj ako ga savetuješ da se skloni? Kad se neko voli, ne može da se skloni. On ne može da kaže da me voli jer nije slobodan. Vama nikad neće reći ono što meni govori - zamerila je Simova.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još