ANA KORAĆ NIJE RAZLOG: Jovana Ljubisavljević progovorila o raskidu sa Stefanom Karićem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Jovanu Ljubisavljević.

- Zašto ste raskinuli ti i Stefan, top ste par? - glasilo je pitanje.

- Luka je bio isti koliki je i Stefan i meni to ne smeta i ja štikle nosim samo kada radim, a ja sam visoka i ja nisam kriva zbog toga i ja nemam problem sa tim! - rekla je Jovana.

- Jovana i ja samo se tuširale, i ja sam rekla da su lep par, a ona je rekla da je zbog visine problem - rekla je Tara Simov.

- Ana nije razlog, nego neke stvari koje čujem ovde! Čula sam kada si ga pitao da je ona poremetila sve, i kada sam pitala Matoru da se čekaju, ona je rekla ne, i to me ubija. Moja intuicija je takva da ja osetim sve, i ja sam ga pitala da li se dogovorio sa nekim napolju da se čekaju. Mene ubija to što neće da skloni igračku, ja da sam dobila tako nešto bilo bi odavno u jezeru. Ovde je problem poverenje, ona nije ponela od kuće tu igračku i nije bilo planirano, nego iskreno da me isprovocira - rekla je Jovana.

- Ja ne znam, ja se čujem sa mnogo ljudi! - rekao je Stefan Karić.

- Ana Korać je bila ta zbog koje su počele nevolje u raju. Ja sam rekao Jovani kako je to bilo kod Matore, pa ja ona kao dala Stefanu, i vidim koliko ju je to uznemirilo. Ona je gledala u mene i čekala je neku informaciju, i ja sam se okrenuo i kao gledao nešto. Ona je primetila da se dešavaju neki vajbovi, ali taj prijatan pogled. Ja sam joj rekao da je prenaglila sa svim ovim, a ona mi je rekla da neće da se udaje za njega. Ana Korać i ti ste nebo i zemlja, jer šta je ona sve prošla, ona je njegov vrh i zato si ti bojazna - rekao je Kristijan Golubović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još