RASKID MISICE I KARIĆA TRESE BELU KUĆU: Stefan odbrusio Jovani Ljubisavljević (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Stefana Karića.

- Čime te je Jovana toliko iznervirala, da si otišao sa žurke i prao veš?

- Sedeli smo za šankom, i hteli smo rulet da igramo i mislili smo da će nam se posrećiti. Sve vreme mi je pričala da ja sednem a ona da stoji, i ja reko vidi nje jer je visoka, hoće da sednem. Moraće Brendon da mi pozajmi štikle - rekao je Stefan.

- Mi smo se smuvali dok sam ja bila u štiklama, i bila je prazna stolica i ja sam rekla da sedne jer će on da igra - rekla je Jovana Ljubisavljević.

- Počela si i odmah si slagala! Tu stolicu sam ja doneo, jer sam video da potencira i zato sam doneo da bi i ona sela, ja da sam seo ne bih mogao da dohvatim sve brojeve. Mi smo počeli da igramo, i ona je ustala i sela preko puta mene i to je glavni razlog! - objasnio je Stefan.

- Mene su svi pitali zašto je otišao, ja sam rekla da je nervozan jer je izgubio na kocki - rekla je Jovana.

- Stefan nema taj kompleks, ali mu to smeta u trenutku i znam sigurno i rekao mi je to za visinu i tu scenu. Jovana ima to da gleda ljude sa visine, i te stvari nekoga iritiraju, a kada te pogleda slediš se - dodala je Jovana Tomić Matora.

- Da mi je rekla: "E, ljubavi, na štiklama sam nije lepo", ja bih skapirao jer volim iskrenost, a ne ovako lukavo i perfidno! Ti si otišla predaleko, i nemoj sada da lakiraš sve - dodao je Stefan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još