Kranjčar odlazi iz Totenhema

PARIZ, 30. marta 2011. (Beta-AP) - Fudbaler Totenhema Niko Kranjčar rekao je da će na kraju sezone napustiti taj klub ako ne bude igrao više u prvom timu.

Kranjčar je ove sezone u Premijer ligi samo dva puta bio u prvoj postavi, sedam puta je u igru ulazio sa klupe, a postigao je dva pobedonosna gola, protiv Boltona i Sanderlenda prošlog meseca.

U izjavi za agenciju AP posle sinoćne prijateljske utakmice Hrvatske i Francuske (0:0), Kranjčar je rekao da će, ako se stvari ne promene, "pokušati da nađe klub u kome će redovno igrati, kao što bi to uradio svaki fudbaler".

"Razmislio bih i o odlasku iz Totenhema, naučio bih i drugi jezik, ali to će zavisiti od kluba koji me traži. Ako neko želi da me angažuje", rekao je Kranjčar.

Kranjčar je poslednji put bio starter 12. februara.

"Nedostaje mi fudbal. Nisam u najboljoj formi jer ne igram redovno svake nedelje. Odigrao sam celu utakmicu protiv Francuske i to će mi mnogo pomoći", rekao je Kranjčar, koji će u avgustu napuniti 27 godina.

"Ambiciozan sam, želim da igram fudbal, pogotovo u mojim, najboljim godinama. Da sam mlad igrač čekao bih šansu, pogotovo u klubu kakav je Totenhem. Ali, mislim da su igrači sa 27, 28, 29 godina u najboljim godinama za fudbal. Svi znaju da mogu svake nedelje da igram na visokom nivou... A samo ponekad ulazim u igru kao zamena", dodao je on.

Kranjčar je istakao da poštuje svaku odluku trenera Harija Rednapa.

"Nije na meni da dovodim u pitanje trenerove odluke, već da ih poštujem i da sačekam svoju šansu. Trener je zaslužan i za dobre i loše rezultate, a ove godine nam veoma dobro ide", rekao je Kranjčar.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.