VIŠIĆ IZNENAĐEN: Miljana Kulić hvalila se Danijelovom "aždajom" (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" prikazan je video snimak Miljanu Kulić, koja se hvali "aždajom" Danijela Višića, kako je ona sama nazvala:

- Ja i dalje nisam svesna kamera, mene je sramota. Presrećna sam, otkad sam sa njim. Kunem ti se, sramota me je same sebe! Sve je istina što sam rekla. Vi znate kakva sam kad se zaljubim, ja sam verna i ni ne gledam drugog. Sramota me je što ovo gleda njegova majka, ali ja nikada ovakvu emociju nisam imala, nadam se da će biti i budući. Vladimir će biti kum na svadbi, a kumu neka izabere Danijel. Milan će biti pevač na našoj svadbi, Majakita će da kiti - govorila je Miljana.

- Pa, imponuje mi kada čujem ovakve reči. Ne želim da se hvatamo, jer ne mogu da se napalim, a da nemamo seks. Nadam se da naš seks neće prepričavati. Imamo Mišela i Sandru, ako nam zatrebaju pevači na svadbi - komentarisao je Danijel.

- Ja bih Darka Lazića najviše volela na svadbi, onda Bojana Savića, on mi je prijatelj... Vesna Zmijanac od pevačica, a može i Milica Pavlović. Oduvek sam želela porodicu i pravu svadbu, biće dosta pevača, tako da DJ nije potreban. Želim porodičnu idilu, da živimo zajedno i da budemo srećni. Ja ne bih imala problem da i Zola dođe, bili smo i na rođendanu njegovom - nabrajala je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još