VODIO SE KAO NEURAČUNLJIV: Dragana Burmazović se otvorila Alenu Hadroviću i otkrila detalje o užasnoj tragediji i svom ocu! (VIDEO)

Dragana Burmazović i Alen Hadrović su se ove večeri dotakli njenog jučerašnjeg izlaganja, gde je u suzama prepričavala kako je njen otac usmrtio osobu čiji je bubreg kasnije završio kod njene bolesne sestre.

- Pre je radio u policiji, i zna mnogo ljudi, on zna mnogo ljudi, i sve to časkom odjekne. Znaš koliko ljudi mene po gradu zna po ocu, što se meni ne sviđa. Ja smma Dragana! I po čemu ga sada pamte? Pa, po tome što je uradio - počela je Dragana.

- Kako se on nosi sa tim? - pitao je Alen.

- Dobro, ali nemamo taj odnos, imam neko strahopoštovanje, nismo toliko bliski. Dolazio je iz Švajcarske samo na odmore, i posle je otišao u zatvor. Izašao je pre dve godine, i ja sam faktički odrasla bez njega, iako sam išla u posete i to. Nekada nemam osećaj, i kao da je stranac. Čak sam shvatila koliko me ne poznaje, razumeš. On ne zna šta želim, šta me interesuje, koju boju volim. Iz sitnica sam skontala sve. Vidim po njemu da se ipak dobro nosi sa tim, i još dok je bio u zatvoru, bio je svestan šta je uradio, a sada ne znam zašto je on to uradio, da li je to bila samoodbrana, napad... - dodala je potom.

- Kako je to okarakterisano na sudu? - pitao je Alen.

- Vodio se kao neuračunljiv, i zato je ublaženo sve to - dodala je Dragana, pa opisivala oca Alenu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još