MNOGE GA ŽELE, A JA GA IMAM: Miljana Kulić postrojila sve Danijelove udvaračice i udvarače! (VIDEO)

Emisija "Pitanja novinara" je upravo počela, a sudeći po nedeljama unazad, zadrugare i te kako čeka burna noć. Naime, zadrugari često umeju da kažu da je ovo noć raskrinkavanja, a kako će se večeras snaći, kada na račun pojedinih stignu i ne tako prijatna pitanja, ostaje da saznamo.

Prvo pitanje koje je postavljeno, od strane voditelja i novinara Darka Tanasijevića, bilo je za Miljanu Kulić.

- Kaži iskreno i direktno, kome najviše smeta tvoja veza sa Danijelom? - glasilo je pitanje.

- Neca, Milica, Nataša, Aleks, Sanja, Ana Bulatović i to je to. Poviše ih je - smejala se Miljana.

- Kada si već pomenula Necu, on je ozbiljno bacio oko na Danijela, i čim si uvidela da je vrag odneo šalu, pripretila si represivnim merama ako nastavi? Šta si uočila? - dodao je Darko Tanasijević.

- Ja sam njega sve vreme štitila, imali smo najnormalniju komunikaciju, on je mene masirao i sve, a Danijel je stalno bio tu. Naočigled svih, i vas, i mene, ja sam shvatila da je to radio jer mu se Danijel sviđa. Apsolutno je žalosno da jedan momak ima takvu taktiku, s obzirom da se drugi put ponavlja. Treba da pokaže nešto drugo, njemu se uvek svide momci koji su u vezi. Trebao je da prećuti to, a ne konstantno da ga provocira. Njemu psovke prijaju, jer sada ne bi pričali o njemu da mu se Danijel ne sviđa. Smeta mi to, na svima je da pokušaju, mnoge ga žele, a ja ga imam. Što se Nece tiče, rekla sam mu da ću mu biti noćna mora ako nastavi da nas proganja. Njemu je Danijel preblago odgovorio, jer se on sve vreme smeje, i uživa o tome. Mene je Neca uporedio sa damama dokazanog morala, sa najgorim devojkama ovde u "Zadruzi", i pitao je Danijela zašto je Miljana bolja od njih i ostalo... - dodala je Miljana.

- Pričao je sa poniženjem - ubacio se Đedović.

- Necina majka se oglasila i rekla da želi Milicu Kemez za snajku - komentarisao je voditelj Darko.

- Ja želim svu sreću, nada poslednja umire. Što se tiče Aleksandre, mene ne interesuje, jer je on sam primetio da ga ona gleda, a meni je pričao da je gotivi, ali da je sprdnja. Rekao mi je da mu je otac rekao da ne ulazi sa Minom i Majom u vezu. Rekao mi je da mrzi devojke sumnjivog morala. Pitajte njega, on će da objasni lepo, ja sam samo u svoje ime rekla, kako se osećam i to - rekla je Miljana potom.

- Na koji način Aleksandra i Sanja ispoljavaju ljubomoru? - pitao je potom voditelj Darko.

- Prvo veče je išla sa njim u rehabilitaciju, da priča i ostalo (Aleksandra). Sve su se upletale prvih par dana, dok nije ušao u vezu sa mnom, i posle su počele da pričaju o meni, da me popreko gledaju, da dobacuju. Nas dvoje smo se samo pogledali, i Aleks je došla do nas, i natrćila se tu, zaista mi je van svake časti, i primitivno, da se ja zbog muškarca raspravljam sa bilo kojom devojkom. Ja neću da komentarišem Sanju, ona je ovde glumila lezbijku dve ipo godine da bi joj Matora kupovala, da bi imala sve. Čula sam za kataloge, samo mi je čovek rekao da ne spominjem ime. Mogu da kažem mami samo šifru od telefona, da vidite koliko košta šta, i da se sve vidi - rekla je Miljana.

- Ima li Ana pravo da ti drži slovo o moralu? - dodao je voditelj potom.

- Ma, ona me ne zanima, ona je nalupetala neke gluposti, rekla je da sma ja Danijelu sprdnja, i ostalo. On je divan dečko, razgovarala sam sa njim o svemu, i verujem mu, iako je mlađi 4 godine. A da li Ana pati za Zolom, mene to ne interesuje, ja želim da skinem sa sebe ljagu i sramotu - zaključila je Miljana.

Novinar Darko Tanasijević je nakon pitanja za Miljanu, tražio komentar od Danijela Višića:

- Da li si saglasan oko svih ovih imena koje je Miljana navela?

- Jesam saglasan sam, ali smatram da Sanja i Aleks nisu nemoralne, to je MIljanino mišljenje. Ne može niko da privuče moju pažnju kada sam ja ceo dan sa Miljanom. Primetio sam da me Aleks gleda konstantno, zanimalo je da me provocira namerno - pričao je Danijel.

- Kako ona tebe gleda, ti imao više od 500 žena, kakav je taj pogled - upitao je Darko.

- To je poziv na se*s, možda hoće da me provocira, ali mi deluje da bi pokidala sve sa mene - rekao je Danijel.

Naredno pitanje bilo je za Aleksandru Nikolić, Darka je zanimao komentar za ono što je Danijel rekao.

- Mene Danijel ne interesuje, nikada ga tako nisam ni gledala. On nije moj tip muškarca. Meni je ovo jako smešno - govorila je Aleks.

- Ja ovo moram da demantujem, ona je tako pričala za Kristijana, i svi znamo da je to bila laž. Ona se oblizivala kada je gledala Kristijana. Namerno se onda smuvala sa Carem, ali ni to joj nije uspelo - rekla je Miljana.

- Nije se oblizivala, ali je stalno sedela pored mene - komentarisao je Danijel.

- Darko, ovde se svi smeju, ovo je takva laž. Ja sam bila fina prema njemu, donela mu da jede, jer ga niko nije pogledao zbog komentarisanja Vladimira Tomovića, ovo mi je presmešno - završila je Aleks.

Darka je zanimao odnos Danijela sa Necom Tiktokerom.

- Od kako je ono izjavio, mi ne komuniciramo - rekao je Danijel.

Sledeće pitanje je bilo za Miljanu. Darka je zanimalo kako MIljana reaguje kada Anja Todorović sedne pored Daniejla.

- Ja to nisam primetila. Ali poznato je da Anja ponižava svog dečka, tako da mi to nije čudno. Ja dok ne vidim klip ili pitanje od gledalaca ili novinara, ja ne verujem u to, ali ako primetim nešto loše, reagovaću - komentarisala je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još