NE ZNAM DA LI JE DEPRESIJA, IMALA SAM RAZNE FAZE: Katarina Živković iskreno o psihičkom stanju tokom pandemije koronavirusa

Atraktivna pevačica Katarina Živković priznaje da je nedostatak posla zbog pandemije virusa korona uticao na njeno psihičko stanje.

- Ne znam da li je depresija ili šok. Imala sam razne faze, imam ih i sada, oscilacije u raspoloženju. Jedno vreme mi je bio isključen telefon nekoliko dana. Nisam se nikom javljala niti izlazila iz kuće, a o gostovanjima po emisijama da i ne pričam iz razloga jer nemam šta da podelim sa ljudima i da na pitanje šta ima novo, jednostavno nemam odgovor, a sramota me je da iznova i iznova kao papagaj ponavljam nema ništa. Jako mi nedostaje moj posao - kaže Katarina i dodaje:

- Mene je sramota koliko mi se ništa ne dešava i koliko me boli činjenica da ja tu ne mogu ništa i da nije do mene. Da ne mogu ništa da promenim i da se ovo što se dešava na globalnom nivou. Onog momenta kada se budem dozvala sebi, mislim da će do tada situacija da se stabilizuje.

Na pitanje da li je trening održao tokom meseci korone da ne padne u depresiju, Katarina kaže da mu se totalno predala.

- Održava me i dalje i ispunjava. Volim kada dobro izgledam i kada se dobro osećam - naglasila je ona.

Iako je otpevala veliki broj svojih hitova, Katarinino izvođenje numere "Ikona" gde je nekoliko puta tokom intrepretacije napravila lapsuse, hit je na društvenim mrežama. Na pitanje da li joj je neki momak skorije rekao da je lepa kao ikona, Kaća je kroz smeh odgovorila:

- Uglavnom mi govore da sam lepa zbog ikona. Živela ja, kraljica lapsusa.

Katarina je priznala da se nikada u ljubavi nije kockala i muškarcima uzimala dušu.

- Ma kakvi, ja sam jedna dobra i emotivna dušica. Mada bih volela da imam tu crtu u sebi koja traži, koja uzima bez pitanja, koja ne vraća ili vrati loše i koja se kocka muškim srcima. Ali jednostavno nisam takva. Moja suština je totalno drugačija. Ja sam račica... - kaže Katarina.

Na pitanje da li više voli kada se zaljubi ili kada je solo, Kaća odgovara:

- Više volim kada volim i kada mi je ljubav uzvraćena, ali kada bih morala da biram da sam u toksičnoj vezi ili solo, izabrala bih ovo drugo bez razmišljanja.

Atraktivna Leksovčanka, priznaje da kada pati pokušava da sakrije emocije.

- Mislim da ih sakrivam, međutim, kod mene je sve transparentno i sve se vidi - kako sreća tako i tuga. Iz tog razloga se povlačim kada osetim da nisam okej jer smatram da ovaj naš svet u kom živimo nije za slabe - iskrena je ona, koja je priznaje da bivše momke nikada nije blokirala na telefonu.

- Ne blokiram, ali kada završim odnos sa nekim, tu stavljam tačku i nema povratka. Nikada se nisam vraćala na staro. Što se tiče blokiranja po društvenim mrežama, to ostavljam klincima. Ja sam to prevazišla - naglasila je ona.

Na pitanje da se snima za nekoliko godina film o njenom životu, koju bi glumicu volela da vidi u ulozi nje, Katarina je odgovorila:

- Natašu Ninković. Zato što je moćna, zato što je dama, jaka žena, a ujedno i krhka. Fenomenalna glumica.

A kojeg bi glumca obnažila za potrebe spota, Katarina tu nije mogla da se odluči.

- Uh... Nisam razmišljala o tome. Ne bih nijednog. Volela bih da u mom spotu bude neki naš glumac, ali ga ne bih skidala, jer ni prema jednom nemam takve afinitete - rekla je ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još