OD TADA DRUGAČIJE POSMATRAM ŽIVOT: Vanja Mijatović iskreno o teškoj saobraćajnoj nezgodi koju je preživela pre osam godina (VIDEO)

Pevačica koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Vanja Mijatović pre osam godina doživela je saobraćajnu nezgodu.

Plavokosa umetnica bila je tada u automobilu sa kolegama Stefanom Petrušićem i Anom Sević, a vraćali su se sa humanitrnog koncerta koji je bio organizovan u Novom Sadu.

Udes je bio strašan, a Vanja je mesecima bila nepokretna. Tridesetpetogodišnja pevačica juče se prisetila teškog perioda i sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila emotivan video snimak koji joj je posvetio brat Vladan.

- 21. februar. Pre 8 godina na ovaj dan, brat mi je napisao i posvetio ovu divnu muziku, inspirisan ne tako lepim događajem. Ova nesreća je donela borbu od 6 meseci, da se vratim normalnom životu i stanem na noge ponovo. Tri godine kasnije donela je i borbu sa anksioznošću. Donela je i to da totalno drugačije posmatram život i shvatim šta je to sreća. Nema dana da se ne zahvalim Bogu sto me je ostavio na nogama i što mi je pokazao pravi put. Zahvalim se svaki put kada skuvam kafu, kada operem zube, kada zapevam, zaigram, siđem niz stepenice, jer ništa od toga, a i mnogo više, nisam mogla sama. Moja mama je brinula o meni i dugujem joj puno. Moja porodica je bila moja podrška i ne mogu da im se zahvalim do kraja života. Sećam se da je te noći bila jedna divna gospođa pored mene do momenta kada je hitna pomoć došla. Volela bih da je nađem, da joj se zahvalim jer mi je puno pomogla u trenutku bolova, straha i agonije. Bila je moj spas. Želim i da se zahvalim divnim doktorima, sestrama, mojim kolegama, prijateljima i ljudima koji me i ne poznaju, a došli su da me posete, poslali poruku i uputili lepe reči i poželeli brz oporavak. Reći ću vam da mi je puno značilo. Život je jako lep kada shvatite šta je zaista bitno. Uživajte u istom, jer sve što poželite možete imati, samo ne zdravlje. Bože, hvala ti - napisala je Vanja.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vanja_mijatovic_vvsr/Instagram

Pogledajte još