"Queen Real Tribute" u Beogradu

Ekskluzivni gosti: Piter Friston i Milan Šatnik

U duhu velikog hita planetarnog benda The Queen – The Show Must Go On, nakon više od 2 godine od nezaboravnog koncerta, na veliku scenu kultnog prostora, vraće se Queen Real Tribute bend, koji će pred domaćom publikom nastupiti 28. marta od 18:30h.

Uvertiru u koncert, već od 17h, napraviće specijalni gost, koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim. U pitanju je lični asistent Merkjurija, Piter Friston (Peter Freestone), koji važi za osobu koja je najbolje poznavala harizmaticnog frontmena grupe Queen!

Piter će na velikom ekranu, prikazati Fredijeve fotografije iz privatne arhive i ispričati najzanimljivije priče iz perioda poslednjih 12 godina Fredijeve karijere. Na kraju ove uvertire, biće prilike i da mu publika postavi pitanja, te na taj način ostvari interakciju sa njim.

Gost na koncertu biće i poznati češki pevač - Milan Šatnik.

Queen Real Tribute nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Pre više od dve godine u bioskope širom sveta je stigao film Boemska rapsodija, koji slavi grupu Queen i kult Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti, a tim povodom su ovi sjajni momci iz benda Queen Real Tribute i nastupili u Kombank Dvorani.

Broj mesta je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama na 500 osoba, a ulaznice su u prodaji na blagajni KOMBANK DVORANE  i svim prodajnim mestima TICKETS-A.

Pogledajte još